MAKE-UP EN HAAR TRENDS 2022 voor je bruiloft

Vorige week had ik het over de trend op het gebied van bruidsmode en hoe je dat thema op je eigen manier kan doorvoeren in de woorden romantisch en prinses zonder over je nek te gaan van al het roze en bling ;)

Daar hoort ook de styling voor je haar en make-up bij en accessoires ;) Dus laat ik je daar nu meer over vertellen.

Heb je het gemist: Hier kun je het terug lezen

Romantisch en prinses nemen we hiermee.

Maar ook Clean en Natuurlijk is helemaal the hip. Waar ik heel erg gelukkig van wordt van dat is mijn straatje. Natuurlijk make-up en romantisch haar. Lets go


Bruidsmake-up. 

Geen heftige dikke contour technieken. Maar kleine tough of highlights door oa blush en subtiele glitter. Mooie wenkbrauwen en glosse op de lippen. Classic bridal look! 


Bruidskapsel

Je eigen haar en classic en natuurlijk. Ofwel; Draag je je haar altijd los.dan maken we er een mooie slag in. Met een twist of braid voor een halve updo. Liever opgestoken. Een romantische slag waarbij je de slag of krul nog goed ziet. Net even wat minder pluizig dan de andere jaren. 


Accessoires

Go big or go home. Sluiers. Yes en dan vanaf 2,5 meter. Vooral als je een clean dress heb kun je helemaal losgaan met een sluier die echt een showstopper is. 

Vintage inspired accessoires is geweldig. In je haar, in je oren, om je nek. Niet te glimmend. Je mag best zien dat het verweerd is of lijkt. De bling lijkt te verstoffen. Beetje letterlijk. Bloemen in het haar is ook altijd goed. Droogbloemen om met de trend mee te gaan. Dat geeft zo een romantisch classic vintage look aan het geheel.

Blijf in balans! Het moet wel bij jou passen en van deze tijd zijn.

Dus wees gewoon jezelf, maar dan net even een beetje romantischer, een beetje feestelijker. Een beetje extra. 

Spreekt deze style je aan en wil je dat ik dat voor je verzorgt. Perfect! Dan denk ik dat wij wel een match hebben!! 

Contact mij voor beschikbaarheid.

Liefs Cynthia

Bruidsmake-up de trend voor 2022 Natuurlijke visagie voor op je trouwdag Romantisch klassiek Clean Zuid Holland Westland Delft

Leave a comment