BRUIDSSTYLING

Je wilt er op je trouwdag verzorgd, op je mooist en stralend uitzien. Als bruidsstylist neem ik graag deze zorg op mij. Romantisch, vintage en fris, naturel - no make-up make up of boho en Beach; als deze woorden je aanspreken lees dan door!
 
Bruidsmake-up en Bruidskapsel aan huis omgeving Westland Delft Den Haag Rijswijk.

ALS BRUID WIL JIJ;

 • Op je bruiloft er verzorgd, mooi, stralend uitzien en voelen?
 • Een visagist die luistert naar je wensen?
 • Bruidsmake-up en bruidskapsel dat de hele dag perfect blijft zitten?
 • Geen dikke laag make-up!
 • De luxe ervaren van een stylist aan huis/ op locatie?
 • Iemand die meedenkt, je helpt en veel ervaring heeft in de trouwbranche?

Natuurlijke bruidsmake-up visagie aan huis romantisch bruidskapsel omgeving Naaldwijk Westland Delft


Dan ben ik jouw bruidsstylist!
Met mijn passie voor make-up & haarstyling en jaren ervaring zal ik je bruidsmake-up en bruidskapsel tot in de puntjes verzorgen. Heb je een gevoelige huid? Of zelf niet veel ervaring met make-up? Geen probleem!
Ik werk met producten die veel natuurlijke ingrediënten bevatten en vrij zijn van parabenen en parfum. Uiteraard ook dierproefvrij en Vegan. Make-up studio Amsterdam is mijn merk! 
Mijn specialiteit ligt in naturel make-up. Feestelijk maar geen plamuur laag.  Door de keuze te maken voor een ervaren stylist die bij je aan huis komt, kies je voor een relaxte ontspannen bruidsochtend.
.
Natuurlijk bruidsmake-up geen dikke laag make-up Bruidskapsel wat de hele dag blijft zitten Westland Rijswijk Schiedam Vlaardingen
Ook doe ik altijd een proefsessie. Tijdens deze sessie maken we het plaatje compleet. Wat doe je aan? en wat zijn je wensen? We gaan gelijk aan de slag en maken een blauwdruk zodat je precies weet hoe je eruit gaat zien op je trouwdag.
Proefsessies vind plaats in de  salon in de bruidswinkel Lets Shine Bruidsmode. Bezoekadres: Molenstraat 36 - Naaldwijk in het Westland. (Midden in het centrum van Naaldwijk) Onder het genot van een drankje.
Op de trouwdag zelf kom ik natuurlijk bij je aan huis/ op locatie.
 
Romantisch boho los opgestoken bruidskapsel aan huis Westland Delft Den Haag Naaldwijk Rijswijk
Meer beeldmateriaal: kijk dan hier
Wat kost het? 
Ik heb 2 pakketten ( maar alles is ook los te boeken) Hierbij de verschillende pakketten en de prijzen:
 • Compleet: Bruid haar en make-up incl proefsessie excl evt reiskosten €450,00
- Kennismaking gesprek /Proefsessie bruidsmake-up en bruidskapsel in de salon / Styling bruidsmake-up en bruidskapsel op de bruiloftsdag aan huis/ op locatie / incl materiaal, Wimper stukjes, incl Lipstick, incl Helpen met aankleden op de trouwdag, incl sluier, haarsieraad of verse bloemen in het haar aanbrengen en incl Reiskosten 30km vanaf 2671EX Naaldwijk - Westland
 • Compleet extra: Bruid haar en make-up incl proefsessie, 2 x gasten haar en make-up op de trouwdag a 110 euro €640,00
Nog geen haar accessoire? Geen probleem, Lets Shine bied ook een divers assortiment aan van haar sieraden en sluiers. 
Tip: Indien mogelijk plan je proefsessie met je pas sessie. Zo heb je direct een goed beeld hoe het op de trouwdag zelf word.
Nog wat extra kosten op een rijtje;  
 • Haar en make-up, feestelijke, styling voor dag gasten €110,00,
 • Bruidsmeisjes vanaf €15,00
 • (Huur) Haar opvulling, middels tijdelijke haar extensies (alleen voor extra volume)
 • Ik reis door heel Nederland reiskosten vanaf 30 km 0,40 ct per kilometer.
 • Professionel Bridesmaid, onder de noemer: Personal Bride Assistent zorg ik de hele dag voor jou! Op deze manier kunnen al je vrienden en familie ook optimaal meegenieten van de dag en kom jij niets te kort:

 

Cynthia Veenman de bruidsstylist van het Westland op locatie aan huis Hoek van Holland Visagie en haar


Wil je zeker weten dat je de dag relax begint en doorbrengt zonder een vriend of familielid er mee te moeten belasten? Dan neem ik die taak graag op mij: 
 

Ik ben je Personal Assistant voor de dag! 

Je vriendin, je vertrouwenspersoon, de bemiddelaar, je probleemoplosser, je crisis onderhandelaar, je persoonlijke boodschapper, de bitch tegen andere. Met andere woorden; als je maar iets nodig heb…. I have your back.

Ontzorg je vrienden en familie, geeft duidelijkheid aan ceremoniemeester. Geeft rust als iedereen zeker weet dat jij goed voor gezorgd wordt en dat alles en iedereen zich over andere dingen druk kan maken. 

Lees er meer over op de blog, of klik hier om te lezen wat het kost en luister ook naar de podcast! 

 • Trouwen in het Buitenland. Ik reis graag met je mee en ben dan ook gelijk je PBA - Personal Bride Assistent. Prijs op aanvraag. 
 • GRATIS; Download mijn gratis ebook met tips over bruidsstyling; haar en make-up voor je bruiloft.
Liefs Cynthia
.
Bruidsmake-up en Bruidskapsel, Visagie en Haarstyling voor de bruid. Aan huis. Naaldwijk Delft Rijswijk Den Haag. Rotterdam Schiedam Vlaardingen Spijkenisse Bruidsmode in het Westland Trouwjurken s'gravenzande Monster Wateringen Kwintsheul Hoek van Holland De Lier Maassluis Maasland Schipluiden