YOU ARE BEAUTIFUL LET ME MAKE YOU SHINE

DE MAKE-UP COACH

De Make-up Coach is er voor: 

  • Yourself - leer jezelf opmaken! 

De Make-up Coach Yourself:  

"If you look good, you will feel awesome"

GOED LEREN OPMAKEN START HIER!

Geef jezelf dit als cadeau. Opmaken doe je voor jezelf, zodat jij je mooier voelt en dus beter! Zit je vast in je huidige opmaak routine? Passen sommige kleuren niet meer bij je, omdat je haar/ huid is verandert. Levensverandering meegemaakt en toe aan een nieuwe blik op je make-up (routine)?

Daarom heb ik de make-up coach in het leven geroepen! Om weer het plezier te hebben in make-up, in het opmaken. Mijn missie: om met een klein beetje een groot verschil te maken. 

Kies een pakket, ontvang de producten die erbij horen in de juiste kleuren. Daarbij hoort de Make-up Coach Werkboek waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd. (filmpjes en tekst) DIY zodat je weet hoe het echt moet. Alles gewoon in de comfort van je eigen huis. In je eigen tijd en je kunt het werkboek er altijd weer even bij pakken als je even niet meer weet hoe het ook al weer zat. 

Ik bied 3 pakketten aan:

  1. Basis, Face prep - foundation - poeder - blush - mascara - concealer
  2. Ogen; Oogprimer - 3 kleuren oogschaduw - mascara - eyeliner - wenkbrauw definer
  3. Wenkbrauwen: Wenkbrauw definer - concealer potlood - kwast - mascara - eyeliner - concealer stick

Deze pakketten stem ik persoonlijk op je af zodat je gelijk de goede (kleur) producten heb. 

Onder begeleiding van mij even ‘oefenen’. Jazeker! Welkom in de winkel in Naaldwijk op afspraak. Kosten daarvoor zijn 19,50

Waarschuwing; deze sessies kunnen humor, waarheden en gevatte opmerkingen bevatten! En een goed gevoel geven. 

De producten die ik gebruik en verkoop zijn van het merk Make-up Studio. Een merk van Nederlandse bodem, dierproef vrij en zeer geschikt voor de gevoelige huid. Tevens is het merk Vegan en al 30 jaar een graag gebruikt merk door professionele visagisten.