DE MAKE-UP COACH

De Make-up Coach is er voor jou: 

leer jezelf goed, mooi en natuurlijk opmaken! 

💋 Make-up gebruik je voor jezelf.

💋 Om jezelf mooier en zelfverzekerder te voelen.

💋 Een verzorgde natuurlijke uitstraling. Elke dag weer.

Met mooie producten, geen dikke laag make-up. Accenture hetgeen wat je mooi vindt aan jezelf ipv een dik make-up masker om achter te verstoppen.

De juiste kleuren en technieken die bij jou huidtype, gezichtsvorm en tint passen is het begin voor een natuurlijke make-up look. Heb je het idee dat bepaalde kleuren niet meer bij je passen? Dat kan. Onze huid verandert, net als je haar, namelijk constant. 

Maar misschien zit je ook vast in je huidige opmaak routine. Of ben je gewoon toe aan wat anders. Iets nieuws. Iets beters!?

Ik breng graag het plezier weer terug in je make-up routine. Zodat je elke dag begint met een lach, een goed gevoel. Al is het maar een klein beetje, Want een klein beetje kan een groot verschil maken in je dag en dus in hoe je je voelt. 

Workshop

Ben je nog helemaal niet bekend in de wereld van make-up en weet je niet waar of met wat je moet beginnen. Of je nu een volwassen vrouw bent of moeder van een tiener en wil je meer weten over de mogelijkheden van goed gebruik van make-up zodat je samen er beter over kan praten en helpen? 

Geen probleem. Ik begeleid je stap voor stap en heb daarom ook wat starters pakketten klaar staan. Met een persoonlijke begeleiding van mij kun jij binnen een paar minuten een frisse natuurlijke make-up look creëren. De no make-up make-up. Want sproetjes moet je gewoon kunnen blijven zien!

Privé les of een workshop vanaf 2 personen. Een leuk uitje met je dochter, vriendin, zus of moeder. Gezelligheid, een hoop make-up en aan het eind van de les ook nog wat geleerd hebben? Perfect uitje al zeg ik het zelf. Wat kost het? Dat lees je hier of vraag naar de mogelijkheden. 

Bekijk de starterspakketten alvast hier.

Make-up Studio

Ik werk uitsluitend met het merk Make-up Studio. Al ruim 15 jaar ben ik fan van dit mooie merk. Niet alleen omdat de zwarte verpakking mooi en sexy, past bij mijn inrichting en kledingsmaak. Maar omdat het de hele dag blijft zitten. Daarom was de keuze niet moeilijk toen ik moest kiezen wel merk ik zou gebruiken voor Bruidsmake-up. Long lasting en waterproof is dan namelijk erg belangrijk. 

En nog iets wat mij heel erg aanspreekt: Make-up Studio maakt uitsluitend make-up producten! En niet ook tassen, kleding, parfum of woonartikelen. Zo leggen ze hun focus puur op de kwaliteit van het product. Het doet wat je ervan verwacht en de collectie is super vast. Dus geen problemen met het uit de collectie gaan van je favoriete lipstick kleur! 

En daarom bied ik ook jou de mogelijkheid aan om het merk te ervaren. Je kunt online alvast de collectie zien. Klik hier. 

5 redenen om te kiezen voor Make-up Studio. 

Naast dat het een make-up merk is wat gebruikt wordt door Make-up artists all over the world voor fashion shows, fotoshoots. Is het ook een zeer toegankelijk merk voor de natuurlijke look. Voor alledaags gebruik. Maar ook:

  1. Dierproefvrij. De ingrediënten die worden gebruikt worden niet getest op de dieren. Ook het eindproduct wordt niet getest op dieren. Dit allemaal volgens de normen van de Europese wetgeving voor cosmetica. 
  2. Kwaliteit vs Prijsverhouding. Door de topkwaliteit is de pigmentatie heel hoog. Je hebt het minimum aan product nodig voor een maximaal resultaat. Zo doe je langer met het product en dat voor een zeer betaalbare prijs
  3. Vegan! Ja het merk is ook geschikt voor vegans. Meerder deel van de collectie van make-up studio is namelijk vegan. Lekker natuurlijk ;) 
  4. 100% NL. Het merk is bedacht en ontworpen op Nederlandse bodem. Ook wordt het gemaakt gewoon in Amsterdam. 
  5. Geschikt voor elke huidtype en tint. Ook voor de gevoelige huid. 
  6. En een bonus reden: Mix and Match. Door de navulbare oogschaduw en blush verpakking kun je je eigen lievelingskleuren continu zelf bij bestellen. Duurzaam want zo gooi je geen halve verpakkingen/ kleuren die je niet gebruikt heb. 

Ben je al bekend met het merk?! Dan weet je waarom we fan zijn. Losse product verkoop is mogelijk (voor de consument maar ook voor collega's) online in de webshop of bezoek de shop in Naaldwijk.

If you look good, you will feel awesome! 

Soms moet je even doen alsof, maar als je er dan goed, verzorgd, fris, wakker uitziet en je krijgt een compliment is het goede gevoel sneller echt dan je denkt! 

Waarschuwing: Deze sessies kunnen humor, waarheden en gevatte opmerkingen bevatten. 

Wil je gebruik maken van mijn dienst als Make-up Coach in welke vorm dan ook dan hoor ik het graag! Stuur een berichtje.

Collega visagist! Wil je ook graag werken met het merk Make-up Studio in jouw salon. Dan sta ik als groothandel voor je klaar. Wil je meer leren of je kennis opfrissen. Let me know, ik werk graag met je samen.

Liefs Cynthia