HOW TO BECOME A BEAUTIFUL BRIDE

Gefeliciteerd Bride to Be met jullie trouwplannen. Ik wil je graag van harte welkom heette in de wereld van bruiloften. Waar alles mogelijk is. 

En omdat er zo veel mogelijk is en iedereen een persoonlijke unieke touch aan de bruiloft wil geven ga ik je helpen.

Ik heb al ruim 15 jaar ervaring in de trouwbranche. Ik denk dat ik alles wel hebt gezien en gehoord. De veranderen in trends, mode en stijl. Maar dat niet alleen. Een bruiloft is net als de andere 2 B’s (baby’s en begrafenis) een “life changing” moment. 

Of tenminste, zo wordt het neergezet. 

Natuurlijk is het een gebeurtenis die je niet (wil) zal vergeten. Maar wel is een verschil in hoe je dat benaderd. Perfectie bestaat niet. Want als je kijkt naar jullie liefde dan kun je mij niet wijsmaken dat er niet zo nu en dan een irritatie, ruzie of ergernis in plaats vind maar dat jullie nog steeds van elkaar houden en dat niet zomaar een breuk veroorzaakt.

Door iedereen die je erbij wil betrekken, wat heel normaal is want samen vieren is zoveel leuker dan alleen. Denken ze dat ze ook een mening mogen hebben. Die mogen ze dan ook wel hebben mits het niet wordt doorgedrukt in JULLIE dag. 

Dat is een van de redenen dat ik ben gaan bloggen. Om nieuwe bruiden duidelijkheid te geven in wat er ‘normaal’ is rondom Bruidsmake-up, Bruidskapsels en Bruidsmode. En door alles wat ik heb meegemaakt heb ik ook een duidelijke visie hoe een dag gepland moet worden. 

  • Wil jij graag een ontspannen bruid zijn op je trouwdag. 
  • Een duidelijke visie hoe je de dag gaat plannen
  • Zorgen dat ook vrienden en familie optimaal kan genieten van de dag
  • Natuurlijk, romantisch, intiem, persoonlijk zijn woorden die jullie gebruiken met het plannen van jullie trouwdag.

Dan heb ik de juiste informatie voor je. Gratis en vrijblijvend. Een ebook over Planning, Bruidsmode en Bruidsstyling. 

Maar ook heb ik een werkboek gemaakt waardoor je als bruid optimaal je ochtend in alle rust en ontspanning kan regelen. Je bruidsposse op orde. Rust Ritme en Ruimte voor een Beautiful Bride!

Nu hebben we niet allemaal de tijd om te lezen, dus heb ik een podcast gestart!!! 

Met diverse afleveringen niet langer dan 30 minuten heb ik het over de verschillende onderdelen vanuit mijn vakgebied. Om je zo te informeren. adviseren en te behoeden van het maken van dezelfde fouten die ik al jaren zie :) 

Wil je live mijn advies en visie horen dat kan ook! 

Tijdens een VIP avond: How to become a beautiful bride kun je mij alles vragen onder het genot van een drankje. 

Daarbij heb ik een community gestart. Ja ik heb een clubje opgericht. 

Voor aanstaande bruiden die goede, duidelijke, onafhankelijke informatie en ongezouten meningen wil horen ben je van harte welkom in de besloten groep: How to Become a Beautiful Bride, waarin we (uiteraard met respect voor elkaar) elkaar steunen. 

Tijdens de VIP avonden merkte ik hoe leuk het is om de bruiden met elkaar te laten kletsen. De verschillen in hoe de bruiloft eruit komt te zien, maar ook een hoop dezelfde issues als het gaat om planning, gasten en ongevraagde meningen. 

Dan heb je soms gewoon een buitenstaander nodig, met ervaring, die jou kiest!

Dus kom erbij, wees welkom. 

IK WIL BIJ DE CLUB

Heb je een extra paar handen nodig... Dan ben ik je bonus vriendin. Je PBA.

Wat een informatie allemaal. Kijk rustig hier waar alles nog eens op een rijtje staat. 

Fijne dag en tot snel! 

Liefs Cynthia