YOU ARE BEAUTIFUL LET ME MAKE YOU SHINE

FAQ

Bruidsmode:

1. Welke merken heb je?
Bianco Evento - Lilly - Victoria & Vincent - Bridalstar - Tres Chiq
Deze merken heb ik bewust ingekocht omdat ik weet wie er achter het bedrijf zit en hoe ze werken. Snelle levering en een goede kwaliteit prijs verhouding hebben. Ook een brede maat reeks vind ik belangrijk.

2. Wat kost een trouwjurk?
Ik bied trouwjurken aan tussen de 800 en 1500 euro. Dat is dan alleen de jurk. Er kunnen nog kleine elementen bijkomen zoals een onderrok of een sluier. Ook moet je nog rekening houden met vermaak kosten. 

3. Heb je mijn maat?
De trouwjurken zijn er vanaf maat 36 tot maat 54/56. Van elke soort bruidsjurk heb ik een pasmodel hangen. Je kunt dus altijd een jurk passen in jouw maat. Omdat niet elke jurk in je maat is gebruiken we klemmen en stukjes stof om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. 

4. Kost het passen geld?
Nee het kost alleen tijd ;) Je hebt wel echt trouwplannen neem ik aan.

5. Hoeveel jurken mag ik passen?
Zoveel je wil… of eigenlijk tot dat het allemaal niet meer in je hoofd past. Het moet niet een overvloed aan informatie en gevoel worden. 

6. Hoe gaat het in zijn werk? 
Je hebt je droomjurk (nog) niet gevonden. Een afspraak kun je bij mij maken via telefoon, WhatsApp en email via de website. Tijdens die afspraak bespreken we je mensen en passen we diverse jurken. Het spel van eliminatie is begonnen. Jurken die we niets vinden hangen we weer terug. Ik vraag je een beetje een open mind te hebben en ook iets te passen wat je niet in gedachte hebt. En het is vooral belangrijk dat het leuk wordt. Zenuwen zijn van harte welkom. 

7. Moet ik gelijk JA zeggen?
NEE, tuurlijk mag dat, als jij VOELT dat het jouw jurk is. Graag zelf. Maar niet iedereen is in staat om gelijk ja te zeggen en dan mag een nachtje slapen geen probleem en ben je welkom om nog een keer te komen passen. 

8. En dan….
Als je ja hebt gezegd dan drinken we bubbels en gaan we over op het zakelijke gedeelte. Ik zal je maten opnemen zodat we weten welke confectiemaat er besteld moet worden. Na de aanbetaling wordt de jurk besteld.
Als je jurk dan binnen is, mail/ bel ik je en kom je hem halen (en nog een keer passen natuurlijk) En dan nemen wij afscheid van elkaar. 
Daarna stuur ik je naar de coupeuse. Ik heb niet iemand in dienst, maar ik werk samen met Nicolien in Naaldwijk. Kosten zullen ook via haar lopen. (je kunt rekening houden tussen de 100 en 250 euro)


9. Hoelang duurt een afspraak?
2 a 3 uur. Ik plan een dagdeel per klant in. Dus een ochtend, middag en/of avond. Op die manier hebben we ruimte en rust genoeg en staat we niet op de klok te passen. (er hangt ook geen klok, soort Las Vegas is het. What happens by LetsShine, stays in LetsShine) 

10. Hoe en wat met betaling?
Na het ja zeggen tegen de jurk ontvang je 14 dagen later een factuur waarbij 50% voldaan moet worden en de jurk in bestelling gaat. Bij het afhalen van de jurk zal het restbedrag ook via bank worden overgemaakt.
(Lets Shine zit aangesloten bij CBW bruidsmode. Hiermee is de jurk verzekert en beschermd in geval van bedrijfsschade en/of faillissement)

11. Hoe lang van te voren moet ik op zoek gaan naar mijn bruidsjurk?
Direct nadat je ja hebt gezegd! Maar het ligt aan je trouwdata. Het is niet vreemd om zo een 12 a 9 mnd van te voren op zoek te gaan naar een jurk. Liever te vroeg dan te laat. Als je snel wilt trouwen, binnen 2 maanden, dan moet je het zeker niet te lang uitstellen.


12. Wanneer is mijn jurk dan binnen?
Elk merk heeft zijn eigen levertijd. Dat kan oplopen tot 9 maanden. Gelukkig niet bij mij! Binnen 14 dagen kan ik een nieuwe jurk voor je binnen hebben. De langste levertijd die ik je kan bieden is 4 maanden. 
Daarna moet de jurk nog wel worden vermaakt. Dit kan ook redelijk vlot als het moet, maar voor een rustig gevoel houd dan rekening met 4 weken weken. 


13. Hoeveel mensen mag ik meenemen?
Max 4, want meer meningen hebben we niet nodig. Ik snap dat iedereen het bijzonder en leuk vind. Maar er volgen nog meer afspraken. Passen als de jurk binnen is, doorpas met een coupeuse, Dan kun je ook 1 a 2 personen meenemen. 

Staat je vraag er niet tussen, stel ze dan gerust!! 
Liefs Cynthia