BRUIDSMODE

 Welkom Bride to be! Gefeliciteerd met je trouwplannen.

Bij zo een speciale gelegenheid hoort een geweldige bruidsoutfit. Een bruidsjurk om precies te zijn. En niet zomaar een, maar de jouwe! Uniek en one of a kind, want dat ben jij ook. En ik hoop dat ik de trouwjurk voor jou in mijn bruidswinkel heb hangen.

Mijn bruidsboetiek is een een plek waar de bruid in de spotlight zal staan. Waar onder het genot van een hapje en drankje de ideale trouwjurk gevonden zal worden. Je bent de enige klant in de winkel en heb zo mijn onverdeelde aandacht. Samen gaan we dan op zoek naar je droom trouwjurk. Een trouwjurk die je zo mooi en zelfverzekerd zal laten voelen dat je hem eigenlijk elke dag aan wilt hebben.

"In de juiste trouwjurk vallen al je onzekerheden weg"

Soms komt een bruid binnen met een heel helder idee. Je weet precies wat je wil. Perfect zou je denken. Zeker! Maar ik vraag je ook open te staan voor wat anders. Het is tenslotte niet iedere dag dat je een trouwjurk gaat passen. Dus we nemen de tijd en maken er een feestje van en dan is het ook leuk iets totaal anders te passen dan je in gedachte heb. Misschien verrast het je maar het kan ook zijn dat het echt niets is en we gewoon heel hard lachen. Maar heej dan hebben we het geprobeerd.

`Zo ben ik zelf niet de traditioneel getrouwd, gratis en in een spijkerbroek, maar toen een nu collega van mij kwam met het concept passen voor de fun ging ik met mijn zussen dat niet uit de weg. Door alle bruiden die ik had gezien en gesproken en de jurken die ik bij ze aan had gezien wilde ik een strakke vol kanten jurk…. dus die trok ik aan… ik voelde mij dik. Nou zo wil je je niet voelen, dus even wat anders aan. volledig prinses, en ik voelde mij zo mooi en die wilde ik niet meer uit. Huppelend en giechelend als een 16 jarige….`

 

"Een beleving! Zo gelachen en de jurk gevonden"

- Lisa -

 

Dat gevoel gun ik je ook! Want een trouwjurk koop je met je gevoel. We kennen vast allemaal Say Yes To The Dress, heerlijk programma, maar wij zijn niet zo hysterisch. Maar we hebben die emotie zeker wel! Alleen zijn ze meer ons eigen en schrikken we er soms van. Want wie huilt er nu bij het passen van een jurk. Kom op doe normaal…. maar tja, we doen het wel. De brok in de keel, een stille traan. En daar streef ik naar. Dat als jij je trouwjurk heb gevonden dan verandert er iets in je. Je staat wat rechter, je straalt wat meer en je blijft naar jezelf kijken. Eigenlijk ontroer je jezelf. Je vindt jezelf zo mooi! En terecht!

You are beautiful, let me make you shine.

Voor de collectie klik hier.

 

Bruidsjurken worden niet online verkocht, vrijblijvend passen op afspraak? Dinsdag tot en met zondag. Overdag, s'avonds of in het weekend. Ik werk graag met je mee! (maandag gesloten) 

JA! maak hier een afspraak. 

Liefs Cynthia
PS Nog vragen, kijk even hier voor de FAQ en anders hoor ik het graag!
.
Afbeelding: Victoria en Vincent 
Bruidsmode Naaldwijk Westland Zuid Holland
De grootse bruidswinkel in het Westland; Naaldwijk, sGravenzande, Monster, De Lier, Wateringen, Kwintsheul, Poeldijk. Nabij Delft centrum en Rijswijk Zuid Holland. Maassluis, Maasland, Schipluiden. Schiedam en Vlaardingen Trouwjurken in alle maten en modellen. Betaalbare bruidsmode, snelle leveringen.