Wat je moet weten voor je pasafspraak

Heej, Bedankt voor het maken van een afspraak. Ik mag je snel verwelkomen in de winkel waar we je droomtrouwjurk kunnen uitzoeken. 

Hier wat handige informatie voor de afspraak. 

Een paar dagen van te voren ontvang je via de mail nog een reminder. Kun je niet of heb je ondertussen je trouwjurk ergens anders gevonden. Geen probleem. Tot 2 dagen voor de afspraak kun je zelf de afspraak annuleren of verplaatsen. 

 • Hou er rekening mee dat 4 personen meenemen de max is. 
 • Kinderen onder de 12 jaar worden gevraagd thuis te blijven

Tips voor het passen van een trouwjurk.

VOEL JE GOED, VOEL JE MOOI! Super spannend een trouwjurk passen zeker als het je eerste afspraak is. Maar zoals ik altijd zeg als je er niet goed uitziet, dan voel je je niet lekker. Wat te doen; doe alsof je naar een feestje ga, want we gaan er een feestje van maken. Trek mooi ondergoed aan. Je zult waarschijnlijk pas ondergoed krijgen in de winkel. Föhn je haar, doe wat mascara op misschien wat lipstick. Wax, scheer, epileer…. neem voor de zekerheid je feest schoenen mee.

EERLIJKHEID! Heb je een jurk gevonden die alles is wat jij wil dat het is en je prachtig laat voelen. Say YES. Maar zit het er niet voor je bij, wees dan niet bang om te stoppen, slaap er een nachtje over, kom nog een keer terug of misschien slaag je bij een andere winkel. Sta je net als op de tv snikkend van blijdschap voor de spiegel, prima! Maar niet iedereen, Het is zeker een gevoel. Je blijft in de spiegel kijken, je wilt de jurk niet meer uit, je ziet het voor je hoe mooi je partner je zal vinden. En als daarbij hysterisch wordt gehuild, dan heb ik de tissues klaar staan.

NEEM DE TIJD! Doordat je bij Lets Shine de enige klant bent en maar een bruid per dag is heb je alle tijd. Duurt het een uur of 2 of 3, wie zal het zeggen. Sowieso beginnen we met een goed gesprek. Hoe meer ik weet van je, jullie dag en wat je wil, hoe beter ik kan helpen. Sommige beslissen snel en andere hebben wat meer tijd nodig. Heb plezier!!! Het is leuk! Lach en ontspan.

FOTO’S Om alle aandacht op jou en het moment te houden zijn, vraag ik de telefoon op stil te zetten. Tijdens de pasafspraak mag je publiek zeker een foto maken! Handig om even terug te kijken vooral als je er een nachtje over moet slapen.

Je afspraak is vrijblijvend. Het is dus niet dat je gedwongen wordt tot aankoop van een jurk. Hou wel rekening met levertijden. Omdat een bruidsjurk voor jou wordt gemaakt gaat daar wat tijd overheen. Momenteel is de maximale levertijd 5 maanden en met het vermaken is het goed om 6 maanden voor je bruiloft JA tegen je droomjurk te zeggen. 

PARKEREN en meer:

Lets Shine Bruidsmode / Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling is makkelijk te bereiken. In het centrum van Naaldwijk. Gratis Parkeren kan op het:

 • van Tijnplein Naaldwijk (achter de Hema)
 • Emmaplein in Naaldwijk (Sport 2000) 
 • Op het parkeerdek van Winkelcentrum De Tuinen Naaldwijk
 • Op het parkeerdek van De Jumbo
 • Havenplein Naaldwijk (bij Theater de Naald)
 • Van der Hoevenstraat Naaldwijk (de Binnenhof) 
 • Graanveld
 • Verdilaan 1 (apotheek) 
 • Verdilaan - Albert Hein, hier is ook de bushalte! 

Een blauwe parkeerschijf kan soms nodig zijn. Daarna is het een paar meter (2 a 10 minuutjes) lopen naar de winkel: Molenstraat 36 2671 EX Naaldwijk 

Hapje eten of even wat drinken? Maak er een compleet dagje uit van en blijf eten (en wat drinken) bij ons in Naaldwijk

Naaldwijk bied een gezellig horecaplein! Eerst even lunchen of na afloop een hapje of een drankje doen. High wine, High tea of een Bierproeverij.  Mijn tips

 

Parkeren en eten rondom het vinden van je trouwjurk in Naaldwijk Westland