OVER MIJ

"Wow, wie is dat... ik weet dat het de bruiloft is van mijn beste vriendin, maar ik zie haar niet meer terug. De jurk, de enorme laag make-up en wat heeft ze met haar haar gedaan. Ze ziet er mooi uit, maar lijkt wel een ander persoon."

Ik werk nu al over 10 jaar in deze trouwbranche wereld. Ik kan boeken schrijven over alles wat ik heb gehoord en meegemaakt. Het is een beetje een obsessie geworden. Uit al die ervaringen is mijn visie geboren over trouwen. Ik hoorde zoveel verhalen om mij heen dat ze hun vriendinnen niet meer herkende. De hoeveelheid make-up die was gebruikt en het haar wat zo anders zat. Ze was niet meer de persoon die ze is. 

Mijn visie kreeg vorm. De quote Be You kreeg voor mij een betekenis. Jij als bruid. Ofwel niet in een jurk die niet bij je past. Geen dikke laag make-up als je nooit make-up draagt, haar tot aan je kont terwijl het op je schouders ligt. Blijf bij jezelf. Een trouwjurk is al een ander soort outfit wat je aan zal doen. Maar wel een waar jij je het allermooist invoelt. Het haar en make-up moet daar precies bij passen. Als alles klopt en je kijkt in de spiegel, dan moet je de mooiste versie van jezelf zien. Alles in balans, persoonlijk en natuurlijk! 

Massa productie, lopende band werk, ik kan dat niet. Een persoonlijke eerlijke aanpak. Dat is waar ik voor pleit. Ik neem het persoonlijk op mij het allermooiste uit je te halen en je dat te laten voelen. I've got your back! 

Ik ben Cynthia Veenman, Visagist en Haarstylist. Al 20 jaar samen met mijn high school sweetheart, mama van twin boys en zelfstandig ondernemer in hart en ziel.

Cynthia Veenman Lets Shine Bruidsmode bruidsmake-up bruidskapsel.

Ik ben zelf niet 'traditioneel' getrouwd. Op een donderochtend gratis in mijn spijkerbroek hebben wij een handtekening gezet voor het 'zakelijke' gedeelte. Niet romantisch of feestelijk. Maar het feest wat we jaren later gaven maakte alles goed! Vaak hoor ik dat je trouwdag de mooiste dag zal zijn, maar dat is veel te vroeg om dat te zeggen. Het is wel een dag waarop je je het allermooist zal voelen!

Met een flinke dosis humor en een lekker kop koffie heet ik je van harte welkom in mijn winkel. Ik laat je graag mooier, zelfverzekerder en specialer voelen. We maken er een feestelijke afspraak van, waar ruimte is voor een lach en een glas bubbels ;)

Sessies met mij kunnen waarheden, gevatte opmerkingen en humor bevatten.

Wat leuke weetjes over mij;

  • Als je mij voor het eerst spreek zal je denken die is niet goed, de tweede keer weet je het zeker! Ik heb een passie voor borrelen, wijn of bier en een lekker hapje erbij geeft mij plezier. Muziek vind ik super belangrijk! Mijn emoties gaan alle kanten op, mijn muziek keuze dus ook. Dansen als een ballerina of stampen op harde metal. Kom maar op. 
  • Ik kan heel erg hard lachen om mijzelf en met mijzelf. Ik heb niet veel mensen nodig voor een leuke avond dat red ik ook wel in mijn eentje.
  • Ik heb sowieso niet veel nodig. Dat geeft zo een rommel. Minimalistisch ja graag.
  • Mijn humor en mijn kleding hebben dezelfde kleur; namelijk zwart. (ben nooit uit mijn gotic fase gekomen ;))
  • Ik ben een nuchter persoon, maar mijn glas is wel altijd half vol! 
  • Schoonheid zit van binnen vind ik een rare uitspraak, heb je wel eens de binnenkant van jezelf gezien…. ik bedoel maar..

Veel liefs Cynthia