WIN JE TROUWJURK (terug)

Ga je een trouwjurk weggeven. Ja dat doe ik gewoon. Wil je weten hoe je kans maakt om je trouwjurk terug te winnen. Lees dan verder:

Koop je in de maanden: Juli / Augustus / September 2022 je trouwjurk bij Lets Shine Bruidsmode? Dan maak je kans om je aankoop bedrag terug te winnen!!!

Je naam doen we in de pot en in Oktober wordt de winnaar bekent gemaakt en ontvang je het aankoop bedrag van je trouwjurk terug! (het betreft alleen de trouwjurk. Accessoires en vermaak kosten vallen hier niet onder) Jurken uit de sale/ outlet doen ook mee! 

Wil je meedoen?!

  • Heb je trouwplannen en heb je nog geen trouwjurk? Maak een vrijblijvende pasafspraak! 
  • Beleef en ervaar de afspraak en mocht jouw droomjurk bij mij in de winkel hangen dan zeg je JA tegen de jurk. De betaling zal geschieden als elk ander moment. Je naam doen we in de pot.
  • Begin oktober 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt en zal het aankoopbedrag van de trouwjurk terug op de rekening worden gestort! 

Afspraken zijn mogelijk op dinsdag t/m zondag, overdag of in de avond. 

Afspraak maken: Klik hier en geef evt je voorkeur voor dag of tijdstip aan. 

Je mag max 4 personen meenemen naar de afspraak.

De levertijd van een trouwjurk is 3 maanden en moet dan nog worden vermaakt dus minimaal 4 maanden van te voren je bruidsjurk zoek is last minute. 

Online staan de jurken die ik in al in de winkel heb hangen. Half aug komen er ook nieuwe modellen bij van het merk Allure. Maak alvast je afspraak om zeker te zijn van deelname. 

Tot snel!! Liefs Cynthia

 

Lets Shine Bruidsmode, de bruidsmode zaak van het Westland in het centrum van Naaldwijk. 

Leave a comment