Voor in het toilettasje!

Waarom heb je bepaalde dingen nodig in je Eerste hulp voor Bruiden tasje. Ik zal het even toelichten!

Tissues en wattenstaafjes:

Eerste hulp voor bruiden, bruidsmode trouwjurken bruidsjurk Naaldwijk Westland Zuid Holland

DEPPEN
Hallo make-up lover! Hierbij wat handige tips/ weetjes als het gaat om make-up en vocht. Sla deze op! Ideaal namelijk voor een bruid, bridesmaid en gewoon voor het geval dat
Vocht kan zijn: Regen, tranen, transpiratie…

Altijd bij de hand houden, in de handtas, portemonnee.
Tissues en wattenstaafjes.

Als we make-up dragen en te maken krijgen met regen, hitte of emotie, hebben we te maken met vocht. Vocht en make-up zijn van nature vijanden.
Daarom, altijd deppen! niet wrijven. Dep met een tissues het vocht van je gezicht. Liefst gelijk bij de bron. Als het dus tranen zijn dicht bij de ogen deppen.

De wattenstokjes zijn erg handig voor een klein vlekje of een beestje in het oog. Of als je lipstick heb opgebracht en niet recht bent gegaan, of dat kleine zwarte lijntje (mascara) onder het oog van gummen. Is het al nat dan gebruik je en droog wattenstaafje en anders gewoon even met je eigen speeksel een beetje nat maken.

Als je de bruid helpt. Dan natuurlijk niet jouw speeksel op haar gezicht, maar vraag gewoon of ze even haar tong uitsteekt ;) Vriendschappen gaan ver…. maar laten we het zo lang mogelijk hygiënisch houden.

Een goede bridesmaid (vriendin) heeft dus altijd deze 2 items bij de hand.

En ook:

Eerste hulp voor bruiden bruidsmode trouwjurk Naaldwijk Westland Zuid Holland

 

PLAKKEN
Nog 2 belangrijke items die onmisbaar zijn voor een geweldige bridesmaid. Sla deze tip zeker even op!

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Of het nu gaat om een takje tegen een arm of de bruidsjurk niet goed zit. Deze twee items kunnen helpen!

Pleisters, voor alle kleine wondjes. Blaarpleisters altijd preventief plakken.
Ik heb wel eens een bruid gehad die nog even broodjes ging helpen snijden…. in haar vinger. Nog even snel benen scheren… tot het bod. Zelf nog even een knoop aanzetten, aan de vinger. Dat ene velletje bij de nagel wegknippen, plus nog andere huid…
Ik verzin het niet! Waargebeurde verhalen.
Bruiden kunnen rare dingen doen…

Het andere onmisbare item, fashion tape. Dubbelzijdig doorzichtige plakkers. Zak het bandje steeds af? Plakken! Bruidsjurk iets te wijd bij de borsten? Plakken! Opkruipende rok? Plakken! Scheurtje? Plakken! Schuif je in je schoenen? Plakken!

En mocht er na al dat vocht en plakken ook nog wat bij te werken zijn aan de make-up, dan heb je de volgende producten nodig:

Makeup bijwerken Bruidsstyling Bruidsmakeup visagie voor je trouwdag Naaldwijk Westland Delft

 

FIXATIE
Ja ik zit vol goede tips! Met het bruiloft seizoen voor de deur, sla deze dus ook op! Altijd handig.

Om ervoor te zorgen dat make-up de hele dag blijft zitten hebben we fixatiesprays!
Ja meerdere… met elk haar eigen functie.

Ik heb twee sprays voor je, de zwarte fles ;) Een fix spray. Deze is wat minder ‘chemisch’. Vooral ideaal voor groot poeder gebruikers. Het verzacht namelijk de poeder dekking door het in de make-up te laten vloeien. Gebruik je veel losse poeder, of een dikke compact poeder? Zie je dan de poeder zitten, dan is deze spray ideaal. Poeder de spray ook af. Het geheim zit namelijk in de laagjes!

Wil je zeker weten dat je make-up blijft zitten en dat je geen glimmende of poeder look heb. Dan komen we uit op de witte spray bottle. Deze ‘plakt’ de make-up op het gezicht. Creëert een bescherm laag. De haarlak voor het gezicht. Ik poeder dit altijd nog even af, want als eerder gezegd de kracht ligt in laagjes.

Een spray doe je een keer op. Wil je dan toch nog bijwerken is een compact poeder meer dan genoeg. Als je dan even heb moeten deppen, dan is het fijn als je even een beetje kan bijpoederen ;)

Kies een compact poeder met een lichte kleur en houd wattenschijfjes bij de hand! Dan kan iedereen de poeder gebruiken als je allemaal je eigen wattenschijfje gebruikt. HANDIG en voordelig.

Succes

 

Leave a comment