Victoria & Vincent Trouwjurken

Trouwjurken van het merk Victoria & Vincent zijn een feestje om te dragen. Hoge kwaliteit trouwjurken voor een betaalbare prijs. Diverse modellen in een brede maatreeks. Romantisch, klassiek of boho sexy, vintage en elegant. Veel kant of juist heel eenvoudig. Prinses trouwjurk, fit & flair, sheat fit of alijn. Ze bieden het allemaal aan en dat voor een prijsklassen tussen de 900 euro en 1250 euro. 

Momenteel hebben we 14 verschillende modellen in de collectie. Hieronder kun je de collectie zien. Wil je uitgebreide informatie klik dan hier

En natuurlijk is het vinden van een trouwjurk meer dan alleen maar een plaatje bekijken. Je komt er pas echt achter wat een trouwjurk met je doet als je het aan heb! Het kan je soms verrassen en soms moet je even schakelen omdat het toch niet staat zoals je had verwacht. Geen probleem. Omdat er diverse modellen zijn kun je het allemaal proberen.

Vrijblijvend komen passen? Maak online snel en makkelijk een afspraak. 

Lets Shine Bruidsmode: Blijf dicht bij jezelf. Trouwen is geen verkleedfeest. Je bent al mooi, laten we dat naar buiten brengen.

You are beautiful, let me make you Shine

Liefs Cynthia

Lets Shine Bruidsmode, molenstraat 36, 2671 EX Naaldwijk - Westland. De grootste trouwjurken winkel in het Westland. 

Leave a comment