Tweedehands trouwjurk passen in de bruidswinkel

Ben je op zoek naar een trouwjurk, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Overweeg dan eens om een tweedehands trouwjurk te kopen in een winkel. Dit kan niet alleen veel geld besparen, maar is ook nog eens duurzaam en goed voor het milieu.

Het kopen van een tweedehands trouwjurk heeft vele voordelen. Allereerst is het een stuk betaalbaarder dan het kopen van een nieuwe jurk. Met een budget van rond de 300 tot 500 euro kun je al een prachtige tweedehands trouwjurk vinden. Hierdoor blijft er meer geld over voor andere belangrijke zaken voor jullie bruiloft.

Daarnaast is het kopen van een tweedehands trouwjurk ook nog eens duurzaam. Door een jurk een tweede leven te geven, help je mee aan het verminderen van de textielafvalberg. Op deze manier draag je je steentje bij aan een beter milieu.

In een winkel kun je vaak een ruime keuze aan tweedehands trouwjurken vinden. Hier kun je rustig passen en kijken welke jurk het beste bij jou past. Ook kun je vaak rekenen op deskundig advies van het personeel, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Ook kun je gelijk de mogelijkheden horen voor het vermaken van de trouwjurk. Door een kleine aanpassing maakt je een tweedehands trouwjurk helemaal jou. Voor het vermaken van de tweedehands trouwjurk zijn wel wat kosten nodig, maar je bespaart nog steeds op je trouwjurk.

  • Een nieuwe trouwjurk kost gemiddeld € 1500,- waarbij er nog eens minimaal € 200,- aan vermaakkosten bij kunnen komen. 
  • Een Tweedehands trouwjurk van gemiddeld €400,- kun je ook nog steeds laten vermaken, behoorlijk wat voor €200,-. Dan ben je dus nog steeds heel veel voordeliger uit dan een nieuwe jurk en is het helemaal up to date, helemaal jou en helemaal uniek!
  • Een tweedehands trouwjurk laten vermaken is ook voordeliger dan het maken van een trouwjurk. Van design, tot de stoffen en zit behoorlijk wat kosten aan vast. Als je al een goede basis heb, ontwerp je nog steeds je eigen jurk en heb je de stof voor de fractie van de prijs. Bespaart ook nog eens naast geld een hoop tijd! 


Kortom, het kopen van een tweedehands trouwjurk in een winkel is een betaalbare en duurzame optie. Met een budget van rond de 300 tot 500 euro kun je al een prachtige jurk vinden die perfect bij jou past. Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar jouw droomjurk en bespaar geld, terwijl je ook nog eens goed bezig bent voor het milieu

Online kun je de collectie alvast bekijken. Maak een afspraak en kom vrijblijvend passen in een prive setting, in een echte bruidszaak. Want een goedkope - tweedehands - outlet trouwjurk hoef je niet de 'experiance' te ontnemen!

Tot snel in Naaldwijk

Lets Shine Bruidsmode - Molenstraat 36 - Naaldwijk - Zuid Holland

Leave a comment