TROUWJURKEN passen voor de lol

Toen ik de winkel begon wilde ik er niets van weten. Een trouwjurk is bestemd voor de bruid. Het is speciaal. Zonde ook van de jurken...
Maar toen ik zag wat een trouwjurk met iemand deed en wat het nog steeds met mijzelf doet. Tijdens een VIP avond heb ik steeds een paar vriendinnen die de jurken showen en ze staan elke keer weer te springen. Ze voelen zich mooi en speciaal en het is ook gewoon hilarisch! 
Dus waarom zou ik dat andere dames niet gunnen. Het is gewoon een momentje met je vriendinnen en ook therapie.
Daar is het dan Trouwjurken passen voor de lol, just for fun, gewoon omdat het kan.
Ben al een keer getrouwd in een trouwjurk? Hoe leuk is het dan om nog eens wat jurken aan te doen die anders zijn. De mode verandert maar ook je lichaam wellicht ook je smaak. Dan vind ik het super leuk om te horen dat er veel wordt gezegd na afloop: "ik ben nog steeds heel blij met mijn trouwjurk!" Good to know toch!? 
Is het decennia geleden dat je bent getrouwd? Wat was het toen allemaal anders. De kinderen waren er nog niet bij. Het moest even tussen neus en lippen door. Er was toen minder keuze of heb je hem zelf laten maken. Als je dan nu op de tv ziet wat er allemaal omheen gebeurt. Hoe leuk is het om zelf weer een trouwjurk aan te doen, voor de lol! Leuk samen met je dochter(s)...
Staan trouwplannen niet bij jou in de sterren geschreven? Omdat je partner liever kunststof kozijnen koop of liever een mooie reis gaat maken dan een bruiloft vier. Pak je kans. Trouwjurken passen gewoon voor de lol! Pak je momentje, voel en ervaar. En omdat er foto's worden gemaakt is het een mooie herinnering. En wie weet, als je partner je ziet veranderen de plannen misschien
Ik was bang dat als ik dit eenmaal ging doen ik hordes vrouwen door de rekken heen kreeg, zonder respect voor de jurken. (ze hebben misschien geen gevoel, maar zeker wel waarde) Ik zag alle knopen en kralen al door de winkel heen gaan. Dus heb ik besloten er wel echt een beleving van te maken. 
Daarom werk ik alleen met een klein groepje. Zo kan ik zelf iedereen helpen met aankleden en begeleiden. Ook krijg je op deze manier echt even allemaal het podium zodat iedereen de spotlight kan pakken! 
Trouwjurken passen voor de lol bij Lets Shine Bruidsmode in Naaldwijk Westland
Omdat ik een bruidsstylist ben zal ik er dan ook tijdens de afspraak voor zorgen dat hier en daar make-up en haar zal worden bijgewerkt, indien nodig en als er de vraag naar is. Ik heb het tenslotte ook allemaal in huis. 
Even een bubbeltje drinken met een sluier in. Tuurlijk geen probleem.
Oneindig foto's maken en ze ook kunnen afdrukken zodat je een tastbare herinnering aan de avond heb. YES het is mogelijk. 
Trouwjurken passen voor de lol is een uitje! Muziek je aan, beetje maf doen. Kwijlen als je naar jezelf kijkt. Jezelf en je vriendinnen laten verbazen. 
DUS: 
- Nog nooit getrouwd.
- Al heel lang getrouwd
- Kwijlende voor de bruidswinkel etalage ramen staan dromen
- Uren lang TLC - Say yes to the dress kijken
- Maar je heb helaas geen trouwplannen (meer)
Hoe leuk zou het zijn als je gewoon voor de leuk, de lol, de fun trouwjurken kan passen. Lachen en jezelf mooi en leuk en vrolijk voelen.

DAT KAN!!!

Het is therapie! Gezellig en gewoon lekker chil met je vriendin(nen), zus, tante, moeder, buurvrouw gewoon een uur lang in een trouwjurken bubbels drinken. 

Dansen, zwieren, lachen. Even een feel good momentje! Je mooi voelen, als een prinses en seksbom in de nieuwste en laatste bruidsmode! Omdat het om prachtige echte trouwjurken gaat begeleid ik alles! 

Daarbij mag je in de 'fotocorner' foto's maken die je gelijk als polaroid mee naar huis kan nemen! Heb je een bad hair day of kun je wel een beetje make-up gebruiken om je nog mooier te voelen. Ik style je! 

Klinkt dit als een uitje! Trouwjurken passen voor de lol en met een hoop lol?!

Hieronder heb ik wat meer informatie voor je:

Passen zonder trouwplannen
Max 4 personen 2 uur
Om de beurt in de spotlight als een echte afspraak
Koffie, thee en bubbels, lekkers
Make-up! Ik maak je op een prachtige basis om je nog mooier te voelen in de trouwjurken en maak zelf foto's gebruik van de standaard met lamp en backdrop! 
Totaal prijs: 199,00

Passen zonder trouwplannen
3 personen 2 uur
Om de beurt in de spotlight als een echte afspraak
Koffie, thee, bubbels en lekkers
Make-up! Ik maak je op een prachtige basis om je nog mooier te voelen in de trouwjurken en maak zelf foto's gebruik van de standaard met lamp en backdrop! 
Totaal prijs: 159,00

Passen zonder trouwplannen
2 personen 1'5 uur
Om de beurt in de spotlight als een echte afspraak
Koffie, thee, bubbels en lekkers
Make-up! Ik maak je op een prachtige basis om je nog mooier te voelen in de trouwjurken en maak zelf foto's gebruik van de standaard met lamp en backdrop! Totaal prijs: 119,00

 

Het is niet mogelijk om met meer dan 4 personen te komen. Afspraak is mogelijk op donderdagavond of vrijdagavond 19u30 tot 21u30

Stuur een berichtje via het contact formulier of de app voor een afspraak! 

Trouwjurken passen voor de lol, gewoon omdat het kan! 

 

Liefs Cynthia

 

 

Trouwjurken passen voor de fun in Naaldwijk het centrum van het Westland

2 comments

  • Zou dit ook kunnen met 3 dames en meisje van 4 jaar? Gr Ageeth

    Ageeth
  • Goedemorgen,
    Ik had een vraagje. Doet u het ‘voor de lol trouwjurken passen’ ook op Hemelvaartsdag? Ik hoor graag van u.
    Hartelijke groet, Rinske

    Rinske

Leave a comment