Trouwen in een broek!?

Why not. Misschien voel jij je helemaal niet mooi in een rok of in een jurk. Krijg je spontaan jeuk bij het idee dat je een jurk aan moet. Voelt het te traditioneel of past het niet bij je. Dat is helemaal geen probleem!

Of je trouwoutfit nu een jurk is of een broek of een vuilniszak. Het geen waar jij je mooi in voelt, waarin jij op je trouwdag zal verschijnen is je 'trouwjurk'.

Voor de Sportieve, Urban, Lay back bruid hebben de merken Lilly en Allure Bridal een Mix and Match serie gemaakt. En daaruit wil ik graag even de broek uitlichten.

Doordat het losse elementen zijn kun je zelf de top kiezen! Ga je voor romantisch of stoer? Voor sexy of casual? Een witte top eronder of een nude kleur. Tijdens een passessie proberen we het allemaal tot we hebben gevonden waar jij helemaal gelukkig van wordt.

Maak je eigen trouwlook! Creëer jouw unieke look! En dat allemaal voor nog geen 1000 euro. Betaalbaar je eigen trouwjurk maken. Ideaal. 

Omdat het ook nog eens leuke betaalbare artikelen zijn kun je ook nog eens van look veranderen in de avond. Een lange trouwrok voor de ceremonie en voor de avond dansen in een broek. 

Mix and match je trouwjurk. Met een trouwrok, trouwbroek en dan een leuke, mooie, sexy, stoere top erboven voor een unieke trouwoutfit

Ook erg ideaal voor een Elopment wedding, ofwel geregistreerd partnerschap of een gemeentelijk huwelijk, waarbij je toch de bruid bent zonder over de top te gaan. 

Destination Wedding of een Urban wedding (trouwen in de stad). Heel erg gaaf als jullie trouwvervoer een fiets is of een scooter of een boot! 

Mix and match van trouwrok naar trouwbroek

Trouwen in een jurk dansen in een broek. Mix and Match je eigen stijl

Nog een tip:

Door het verwisselen van trouwschoenen onder de trouwboek kun je ook snel van look veranderen. Voor het officiële trouwgedeelte een prachtige pump, die je elegant en sexy maken. Daarna de hele avond dansen op sneakers of leuke trouwslippers of met je blote voeten in het gras. Maakt de look helemaal eigen casual en comfortabel maar toch chic. 

Vrijblijvend komen passen? Maak online snel en makkelijk een afspraak. 

 

You are beautiful, let me make you Shine

Liefs Cynthia

Lets Shine Bruidsmode, Molenstraat 36, 2671 EX Naaldwijk - Westland. De grootste trouwjurken winkel in het Westland

Leave a comment