TIPS & WEETJES - Lingerie

Een veel gestelde vraag is wat dragen we onder de jurk?

Nou heel simpel eigenlijk: Niets

Voorheen kregen bijzonder bruidslingerie:

  • Korset / torselet. Om er voor te zorgen dat de borsten goed om hoogte blijven en met het verhaal dat de jurk dan mooier en beter blijft zitten. Is een dus een optie maar eigenlijk niet nodig. Tenzij je het heerlijk vind zitten en het helpt. Dan hou ik je niet tegen. 
  • Pantys, (ik heb het idee dat niemand meer pantys onder een jurk draagt, want…. dat hoeft niet. Want als je last heb van schurende bovenbenen dan zijn daar sprays voor of speciale boven banden voor.
  • Hold ups en jarretels, prachtig, sexy Maar vaak doen we de string onder de jarretels vast aan de hold ups. Ga dan maar eens plassen… dan moet dus eerst je jarretels los maken en plassen en dan weer alles vast doen… Wil je het perse wel. Dan eerst de jarretels vast en dan de string erover ;) Maar ik adviseer het te bewaren voor een andere gelegenheid. 

Allemaal dus heel leuk maar niet praktisch of comfortabel. Leuk voor de huwelijksnacht en erg leuk voor een boudoir shoot

Toen stapte we over op het corrigerende ondergoed. Het geen waar we snel aan strak oncomfortabel denken. Afknellend gevoel, nou dan heb je eigenlijk gewoon niet de goed maat te pakken!

We omarmen onze vormen en kiezen een jurk die mooi zit en comfortabel voelt. In de maat waar we mooi in zijn! 

 

Boobtape, tape voor je borsten voor onder je trouwjurk Bruidsmode Naaldwijk Westland

 

En hoe lekker is het dan dat je een onderbroek aan heb die en comfortabel is en niet plakt of zweet. Waardoor onze bovenbenen ook niet tegen elkaar aan scheuren en dat we dan ook nog eens ons strakker voelen en de jurk mooi over alles heen glijd! Daarvoor kies je dan voor het ondergoed van Poirier. Niet alleen voor de bruid, ook geschikt voor de bruiloft gasten!!

En vooral als we een maatje meer zijn, kan een corrigerende broekje heel fijn zijn, we proberen dat ook gelijk tijdens een passessie, dan zitten de pasmodellen van de trouwjurken ook beter.

De trouwjurken hebben trouwens ook van alles ingebouwd tegenwoordig. Baleinen in de top, extra steuntje voor de borsten. Ben je bang dat je brosten een eigen leven gaan leiden in de jurk. 

 

Corrigerend broekje voor onder je trouwjurk Bruidsmode Naaldwijk Westland Zuid Holland

 

Hoeft niet! Naast eventueel wat Boobtape en fashion tape is een coupeuse een geheim wapen. Je trouwjurk wordt helemaal op maat gemaakt. Een andere cup erin, maar even de schouderbandjes net even wat strakker maken maakt ook een wereld van verschil. De jurk mooi laten aansluiten aan je lichaam zonder dat er allemaal kwabben overheen vallen, dat is wat we willen!

We bespreken het allemaal tijdens een passessie met trouwjurken en nog een keer als je jurk binnen is. Dus voor in het begin mag je gewoon lekker je eigen ondergoed aan. En als je niet kan kiezen of niet zeker bent, neem het dan allemaal gewoon mee, dan kijken we gelijk wat er mogelijk is en wat jij prettig vind zitten! 

Liefs Cynthia

 

Boudoir shoot Westland Bruidsmode Trouwen Justin Manders


#wijgaantrouwen #trouwtip #weetje #bruidsjurk #trouwjurkpassen #bridalshop #delft #liefde #bride #bruid #educatie #ontspan #zorg #noworry #lessstress #trouwenin #trouwinspiratie #bruiloftstyling #isaidyes #verliefd #naaldwijk #sgravenzande #westland #buitentrouwen #ongedwongen #letsshine

Leave a comment