TIPS & WEETJES : De Sleep

TIPS & WEETJES II De Sleep
Ik hoor steeds vaker de vraag; Wil je wel een sleep? of zoals een moeder het laatst zei: Wil je wel zo een dweil achter je aan, dat is toch helemaal niet praktisch...

(een klein bescheiden sleepje)Sorry mam, maar een sleep hoort bij een trouwjurk. Tuurlijk zijn er jurken die het niet hebben, of in elk geval geen lange. Maar als je het mij vraagt vind ik een sleep juist het verschil maken tussen een avondjurk, galajurk, chic strandjurk of een trouwjurk!

 

Lange sleep trouwjurk bruidsmode Westland Naaldwijk BridalstarEn zoals @fredvanleer dat heel goed zei: een trouwjurk is niet praktisch!
De jurk mag best comfortabel zijn, maar praktisch, nee, op de trouwdag mag jij best degene zijn waar iedereen voor moet oppassen.
Want als eenmaal je trouwjurk aan de voorkant op de juiste lengte is, gaat de sleep eenvoudig achter je aan. En mensen moeten gewoon oppassen dat ze er niet op gaan staan!

 


(natuurlijk zijn er ook trouwjurken zonder een sleep)


Wist je dat: Elke sleep een lus heeft, die je om je vinger of om je pols kan doen, zodat als je aan het wandelen bent, tijdens de fotosessie, je de sleep makkelijk mee kan nemen. Ook kunnen we met de coupeuse overleggen of we een speciaal knoopje of speld kunnen gebruiken om de sleep aan je 'kont' vast te maken zodat je gewoon lekker kan dansen tijdens het feest!

 

Sleep opgestoken, dansen met een trouwjurk Westland Naaldwijk

(foto bron: Pinterest)

En hoe langer de sleep, hoe meer sleep buddy's je moet aanwijzen. Naast je wc buddy heb je dus iemand nodig die de hele tijd zorgt dat je sleep mooi goed ligt! Daar kun je echt wel iemand voor vinden. En anders help ik je gewoon, dan ben ik je ingehuurde bruidsmeisje. 

 

De Sleep van een trouwjurk in verschillende maten. Bruidsmode Naaldwijk Delft Zuid Holland

Leave a comment