The Bridesmaid Academy

It takes a Village!

Trouwen is een topsport. We steken veel tijd energie en geld in het organiseren van de perfecte dag. We willen dan ook dat het allemaal op rolletjes loopt. Helaas zijn er een aantal dingen die we niet in controle hebben, zoals het weer. Maar het geen wat we wel in handen kunnen nemen is ervaring. Trouwen doen we alleen niet elk jaar of heel erg vaak. Dus zelf kunnen we geen ervaring opdoen, dus wat zou je ervan zeggen als ik jullie daarbij zou helpen. 

Ik heb al 20 jaar ervaring met bruiden. Uiteraard via mijn werk, maar ook heb ik de nodige bruiloften mee mogen maken van vrienden. Ik kan mijzelf wel een expert noemen. En waarom zou ik al die informatie voor mijzelf houden. 

Mijn missie met het Event: How to Become a Beautiful Bride, is om bruiden zo te informeren en inspireren dat je de bruid wat meer kan ontspannen en zo mooier zal zijn. Een bruid kan zich nog meer ontspannen als ze weet dat er een kanjer van een bridesmaid achter haar staat. Met Bridesmaid bedoel ik niet bruidsmeisje, dat voelt zo klein... Erg Amerikaans, maar een bridesmaid Is niet je getuigen of ceremoniemeester (als het wel zo is moet je het haar wel goed aangeven!)

Bridesmaid ofwel persoonlijke assistent voor de bruid.

Om de bruid dus meer rust te geven, nog minder over dingen hoeft na te denken wil ik middels een leuke avond/ middag jullie beide informeren! 

En toen popte het idee in mijn hoofd:

How to become a beautiful bride: The Bridesmaid Academy

 

Tijdens dit leuke event, onder het genot van lekkers, komt de Bruid met 1 of 2 bridesmaids. (max 3 personen in totaal) (max 4 bruiden per event). Ik leer je alles voor de grote dag. Lekker een paar uur oefenen voor de grote dag. Jij als bruid leert:

HOW TO

  • Lopen in een trouwjurk
  • Zitten in een trouwjurk
  • Naar de wc gaan in een trouwjurk
  • Dansen en springen in een trouwjurk
  • Je het beste je bruidsboeket kunt vasthouden

En nog meer handige tips en weetjes om de mooiste bruid te zijn

De Bridesmaid(s) gaan leren om je te helpen!

HOW TO

  • Helpen met aankleden, dichtmaken van de Trouwjurk
  • Sleep van de trouwjurk goed leggen
  • WC buddy zijn
  • Bijwerken haar & Make-up 
  • Sluier in en uit

En nog veel meer handige tips om het beste bruidsmeisje te zijn!

Het kan niet anders dan dat het een gezellige, lachwekkende, leerzame paar uurtjes zal zijn. Dit allemaal onder het genot van lekkers eten en drinken en uiteraard zou het niet een Academy zijn zonder een certificaat!

Het beste diploma wat je kunt behalen na je veterstrikdiploma!! 

Naast je papiertje ontvangen jullie ook een handige kaart met daarop alle tips die jullie hebben geleerd om als spiekbriefje op de ochtend zelf bij te houden

Er zitten wat kosten aan verbonden, 27,50 per party (ofwel max 3 personen) 

Omdat dit nog een nieuw concept is moet het eerst worden getest. Daarom staat er op zaterdag 25 maart en zondag 26 maart een TRY OUT gepland voor maar 7,50 per party. 

Heb je dit jaar meerdere bruiloften in de planning staan is dit natuurlijk een kleine investering wel waard. En je maakt zo de bruid een stuk relaxter omdat ze weet dat jij opgeleid bent om het beste Bridesmaid te zijn, oplossingsgericht en klaar om actie te ondernemen waar mogelijk. 

Je heb zelf eigenlijk niets nodig. Handig kan het zijn om als bruid, je trouwschoenen mee te nemen om nog even een beetje in te lopen. Dat kan sowieso geen kwaad. Ook mag je als bridesmaid dat natuurlijk ook doen! 

AANMELDEN kan HIER

Ik hoop je snel te zien. 

Leave a comment