SIZE DOESN'T MATTER

Wist je dat de gemiddelde maat in Nederland 40/42 is. Een maatje L. 

De meeste mensen die ik dit verteld vallen stijl achterover. Ik dacht altijd dat het 38 was. Ja misschien 15 jaar geleden….

Hier wilde ik dan ook rekening mee houden met het kiezen van pasmaten. 

Van iedere jurk heb ik maar 1 maat hangen. En ik (maat 38) vind het al verschrikkelijk om iets te passen wat te klein is. Ik begin met passen vaak met een maat groter want dat voelt dan gewoon beter om een maat kleiner te gaan.


Nu gaat het natuurlijk niet om de maat van je bruidsjurk om je er mooi in te voelen. We hebben het er ook eigenlijk niet veel over tijdens het passen. De jurk die je kiest zal toch iets te groot of te klein zijn. Ze wordt in de juiste maat besteld, dus dat gaat wel goed komen. Maar goed, als je dan een maatje meer heb is het naar om jezelf in een maat 38 te moeten wurmen. 


Dus heb ik er heel bewust voor gekozen om van elke maat wat te hebben hangen. Dan kun je in elk geval iets passen in je eigen maat. Tijdens deze zoektocht ben ik ook een hoop wijzer geworden over de juiste modellen en merken rondom rondingen.


Als je grote borsten hebt dan is het fijn dat je jurk ze ook kan ‘dragen’ zonder dat het model bezwijkt. Heb je een goede kont maar een kleine borst dan zullen bepaalde modellen jurken ook afvallen. Buikje? Niet iets wat we willen accentueren, behalve als je zwanger bent. 


We hebben allemaal onze onzekerheden. Of het nu een maat 36 is of een maat 56. We hebben allemaal iets waar we niet blij mee zijn. Boven armen, schouders, rug…. 

In de juiste jurk vallen al die onzekerheden weg! Beloofd! 


Ik heb verschillende modellen in verschillende maten hangen! Wil je een fit and flare passen in maat 40 of maat 48 geen probleem! Prinses jurk, maat 34 of 56. Doen we. Boho stijl maat 38 of 46,kan ook. Welke maat je hebt. Je bent van harte welkom! 


Prijsklasse 800,00 tot 1500,00

Afspraak maken! Gezellig en je bent in mijn winkel de enige klant! Onzeker? Hoeft niet! Ik heb het allemaal al gezien en gehoord. We gaan eerst even oriënteren en verschillende dingen passen om er zo rustig achter te komen wat wel en wat niet mooi is! 

Liefs Cynthia. 

Leave a comment