SAVE THE DATE

Je bent verloofd! Gefeliciteerd. Het hoogtepunt voor mij waren altijd de beurzen. De trouwbeurzen waar leveranciers en bruidsparen elkaar leerde kennen. Informatie opdoen en inspiratie krijgen. Sommige liepen er tegen hun wil rond en andere gingen elk weekend naar een ander. De gezelligheid, de sfeer. Het face to face contact. Wie ben ik, wie ben jij. 

Het begin van jullie trouwplannen mogelijk maken. Amazing.

Helaas is er nog steeds een restrictie op de events maar niet getreurd. Informatie en inspiratie is maar een klik verwijdert. Vanaf de bank. Maar ook gewoon wat kleiner buiten de deur. En wat willen we allemaal graag inspiratie opdoen buiten de deur!!

Dus pak je agenda erbij en zet deze datums vast:

  • 7 januari 2022 - The Game, gewoon voor op de bank
  • 16 januari 2022 - VIP middag voor de aanstaande bruid. 
  • 29 januari 2022 - Open Toptrouwlocatie Route

Ik zal een beetje meer uitleg geven:

7 januari start ik online met een challange. Ik noem het The Game. Elke dag, 5 dagen achter elkaar, ontvang je een email met daarin een opdracht. De opdracht moeten jullie samen doen, want plannen doe je samen. En binnen 5 dagen heb je een duidelijke visie hoe jullie dag eruit moet zien. Van Moodboard tot planning. Kosten: nul euro. 

Bespaar tijd, geld en stress!

Aanmelden kan nog: https://letsshine.nl/products/the-game-de-quick-start-voor-plannen-van-jullie-bruiloft-free


16 januari is er een VIP middag (14u00) voor aanstaande bruiden. Modeshow met trouwjurken. Heel veel tips en weetjes over bruidsmode. Uiteraard vertel ik ook heel veel over bruidsmake-up en bruidskapsels en deel ik tips over het ontspannen beginnen van de ochtend van de grote dag! VIP ofwel, er is plek voor 5 bruiden! 

Je mag iemand meenemen voor de gezelligheid maar ook handig om alle informatie goed op te slurpen (en de bubbels) Kosten 5,00 incl een leuk gevulde goodybag 

Aanmelden: https://letsshine.nl/products/how-to-become-a-beautyful-bride-vip-avond?variant=41182792482982


29 januari de eerste Open Toptrouwlocatie Route van het jaar 2022. Hebben jullie nog geen locatie of überhaupt geen idee waar/ hoe jullie trouwen. Want het is jullie eerste keer en je hebt geen idee wat de mogelijkheden zijn….

Nou dan ben je hier goed! Plan je eigen route en bezoek 3 a 4 locatie. Kijk vrijblijvend rond, stel vragen. Laat je informeren en inspireren en veel locatie tonen ook hun lievelings leveranciers zodat je daar ook gelijk kennis mee kan maken! Super leuk. Ik sta hier samen met mijn jurken ;) https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/trouwlocaties/de-zwethburch/ 

Ik loop nu al zo een 15 jaar mee in de trouwbranche. Ik heb zoveel bruidsparen mogen ontmoeten en helpen. En ben op prachtige locaties geweest. Ik snap dat je misschien wat keuzestress heb. Er is ook zoveel mogelijk. Daarom is het echt aan te raden om de challenge te doen. Snel duidelijkheid overzicht. Ideaal voor communicatie met elkaar maar ook met leveranciers! Dus wacht niet te lang, ook al heb je het idee dat je pas over een jaar of langer gaat trouwen. Als je zeker wil zijn van je favoriete leveranciers dan is het handig om wel al te beginnen met plannen. Beter te vroeg dan te laat! 

Ik vind het ook niet leuk om nee te verkopen. Maar wie het eerst komt… 

Heel veel plezier en succes en als ik wat voor je kan doen dan hoor ik het graag.

Vergeet niet mijn gratis informatie te downloaden over bruidsstyling en planning! 

https://letsshine.nl/collections/how-to-become-a-beautiful-bride 


Liefs Cynthia

Leave a comment