PODCAST met Maaike van The Perfect Wedding

LUISTER en WIN! 

Het plannen van je bruiloft zo ontspannen mogelijk, zodat jij de mooiste versie van jezelf kan zijn! Daarvoor nodigde ik Maaike uit op mijn Podcast How to Become a Beautiful bride.

Ze is werkzaam bij The Perfect Wedding. De trouw website van Nederland. En die hebben handige dingen om je bruiloft leuk te maken. 

Inspiratie, informatie, advies. In de podcast praten Maaike en ik erover. Over de mogelijkheden van The Perfect Wedding, maar ook hebben we het uitvoerig over Bruidsmode

En omdat ze een geweldig boek hebben wat via mij ook sinds kort te koop is bedacht ik een win actie. Geef antwoord op de volgende vraag en dan maak je kans op dit geweldige planningboek. (twv 26,95)

Vul je antwoord in via DM of app of mail. Incl naam, trouwdata en woonplaats. Bij het goede antwoord gaat je naam in de hoge hoed en op 4 april 2022 maak ik de winnaar bekend! 

Maaike en ik hebben het ook over goed ondergoed onder je trouwkleding. Hoeveel geven we jaarlijks gemiddeld uit aan ondergoed? 

Heel veel luister plezier en haal er je voordeel uit. Want een ontspannen bruid is een mooie bruid. En moet iemand deze podcast ook luisteren, stuur het dan door! 

Liefs Cynthia

 

Podcast The Perfect Wedding.

Het plannen van je bruiloft leuk en makkelijk. Onmogelijk denk je. Nee! Het kan bestaat. Gratis planningstools op www.theperfectwedding.nl en Maaike van The Perfect Wedding vertelt er je alles over!

Leveranciers, zoals ik, adverteren daarom op de site om zo bruidsparen op een plek te kunnen informeren, inspireren en adviseren.

Wat The Perfect Wedding daarnaast ook biedt is een handige planningstool!! Hiermee kun je samen heel makkelijk, snel en overzichtelijk je bruiloft kan plannen!

Luister in deze aflevering naar de mogelijkheden. 

Om een mooie bruid te zijn is ontspanning super belangrijk. Het plannen van je bruiloft kan best wat stress opleveren wat ons dus niet ontspannen en dus niet mooi maakt….

Dus luister de podcast, download de app gratis en ga aan de slag.


Liefs Cynthia

 

 

 

 

Trouwjurk Naaldwijk Bruidsmode Westland Bruidsjurk Zuid Holland

Leave a comment