PODCAST - Gesprek met Trouwambtenaar Maddy

Luister hier de aflevering

Zonder ceremonie geen wettelijk huwelijk... Hoe werkt een Babs, een zelfstandige trouwambtenaar, met Maddy van Trouwen in Balans

Het ja-woord, de ceremonie, het officiële gedeelte van de bruiloft zodat jullie echt getrouwd zijn. Maddy van Trouwen in Balans legt uit hoe het werkt. Wat is het verschil tussen een Ambtenaar aangewezen door de gemeente of een zelfstandig trouwambtenaar. Zelf heb ik mij laten verbazen door het werk wat in aan vooraf gaat. Het leuke maar ook de zakelijke kant. Hoeveel aandacht besteden jullie hieraan? 

Heb je nog geen idee, luister dan zeker even naar deze podcast aflevering. Want er komt toch best wel wat bij kijken en na deze aflevering kun je ook een betere keuze maken hierin. Ik vraag Maddy het hemd van het lijf. Praktische dingen, hoe gaat het in zijn werk, de voorbereidingen maar ook op de dag zelf. maar ook veel tips vanuit ervaringen. 

Meer weten van Maddy?

Website: https://trouweninbalans.nl

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzgHuZlm6S_A_Ei910yvJbA

Insta: https://www.instagram.com/maddy_trouweninbalans/

Wil je Maddy live ontmoeten. Dat kan!!! Trouwbeurs 12 maart 2022 in Renesse en 17 maart 2022 Trouwbeurs in Eijbergen. Op 10 april 2022 deelt ze haar eigen liefdesverhaal bij Eva Brouwer Pak je Podium.

Liefs Cynthia

Leave a comment