PLANNING - Gratis E-book

Gefeliciteerd met je trouwplannen.

Een ontspannen bruid is een mooie bruid. En die ontspanning maken we door een heldere duidelijke planning voor op de ochtend zelf. 

In mijn ervaring zie ik veel stress en een vleugje paniek ontstaan doordat we eigenlijk niet zo goed weten hoe en wat. Als we dat van te voren oplossen en hierdoor duidelijk kunnen communiceren met vrienden/ familie maar ook leveranciers hoef je alleen nog maar gezonde spanning te hebben.

Zelf je bruiloft plannen is niet moeilijk, als je weet wat je doet. En dat kan door het hebben van duidelijke, eerlijke informatie. Gemaakt vanuit de ervaring van bruiden die jullie voor zijn gegaan. 

Ik informeer je graag. Download GRATIS mijn E- book met tips om een relaxte ochtend te plannen.

Veel succes en als ik wat voor je kan betekenen let me know. 

Liefs Cynthia

 

Een ontspannen trouwdagochtend Hoe verloopt een trouwdag bruid Cynthia Veenman Trouwblog

Leave a comment