PLAN YOUR WEDDING: Tip 2

Als je lekker heb gebrainstormd dat is er al meer duidelijk hoe en wat jullie verwachten van jullie bruiloft. 

De keuzes zijn dan al gehalveerd! Jeehh, maar er zijn nog genoeg keuzes in wat jullie willen. Hoe weet je dan dat het de juiste keuze is. 

Ik heb stiekem een hekel aan deze uitspraak maar ik ga hem toch doen: Je voelt het! 

(waarom ik dat haat.... tijdens mijn postnatale depressie werd er steeds gezegd door 'professionals' en 'hulpverleners' dat ik het voel als ik het goed doen. Maar ik liep op automatische piloot. Als ik naar mij gevoel op dat moment zou luisteren had ik nu in een ander land gewoond zonder kinderen. Dus voor mij deed dat het op dat moment niet. Maar dit is dan ook wel een heftige vergelijking. Maar nu de hormonen in balans zijn kan ik makkelijker zeggen dat het gevoel er wel toe doet. Al is het opvoeden nog steeds lastig, want ook al voelt het niet goed doe ik het toch goed.:) Maar dat terzijde)

Als mijn vent en ik uit eten gaan en we komen ergens binnen dan hebben we aan een blik aan elkaar genoeg. Want we hebben dan geen woorden nodig om te zeggen: WOW dit is zo een mooie locatie of.... Rennen dit is het niet.

Net als een vakantie plek, tijdens een wandeling, dat je op een punt komt en dat het voelt alsof alles goed is. Dat we samen stil vallen, een blik uitwisselen en voelen dat we op een plek zijn gekomen die we niet snel gaan vergeten. Zelfs al proberen we het vast te leggen op een foto. Het gevoel is niet op beeld vast te leggen maar wel in herinnnering!

Ik wil niet zweef overkomen, want als iemand relativeerd ben ik het. Maar wat is jou angst om Ja te zeggen? Wat is nu het ergste wat er kan gebeuren? Wat houd je tegen?

De eerste keer dat ik bij een bruidswinkel mocht helpen (stage bijna 20 jaar geleden) Kreeg ik heel duidelijk te horen dat een afspraak maar 2 uur mocht duren en dat in die 2 uur ik een solide JA moest krijgen. De keer dat ik tegen een bruid zei; Denk er nog even over na, laat het even allemaal bezinken. Zat ik binnen een uur op kantoor met de mededeling of ik dat nooit meer wilde zeggen.


Dus ik ben de laatste die tegen je zal zeggen dat je nu moet beslissen. 

Maar ik zie en voel dat het goed zit, waarom stap je dan uit dat moment….

Ik heb er ook een podcast over gemaakt! Dan hoor je mij het tegen je zeggen, wellicht helpt het je! LUISTER HIER

Liefs Cynthia! 

 

Leave a comment