PLAN JE BRUILOFT ZELF: The Game

Yes! Ja! I Do! Dat heb je gezegd en dus zijn jullie nu verloofd. Gefeliciteerd.

En welkom in de wondere wereld van bruiloften. Jullie staan aan het begin van een mooie rit. Want het plannen van een bruiloft neemt gemiddeld 13 mnd in beslag. Het kan sneller, maar het kan ook langer ;) 

Waar moet je beginnen. Je googelt er op los. Kijkt samen naar de plaatjes en teksten. Herinner de bruiloften waar jullie te gast waren. Misschien komen er dan al dingen naar boven wat je wel of niet wilt op jullie dag. 

Je verdwaalt misschien een beetje in de mogelijkheden want ja die zijn eindeloos. Daarom bedacht ik The Game! Zodat jullie snel, samen!, een goede visie/ moodboard voor jullie bruiloft kunnen neerzetten. Na de opdrachten weten jullie gelijk wat de wensen zijn en kun je veel gerichter zoeken. 

Houden jullie van een spelletje. Doe dan mee. 

5 dagen achtereen krijg je een email met daarin een opdracht. Die opdracht zijn in 5 minuten te doen. Samen avonds aan de keukentafel of op de bank. In de middag tijdens de lunch pauze. Dat mogen jullie zelf weten. Als je in die 5 minuten samen in de trouwbubbel gaan zitten met wat lekkers te eten en te drinken.

Meld je aan! We starten 7 januari 2022. Heel eenvoudig door dit product in je winkelmand te doen. Emailadres in vullen en dan is het geregeld.

Spelen jullie mee!!! 

Leave a comment