PBA - Personal Bride Assistent

Van Bruidsstyling 2.0 naar Bruidsstyling 3.0

Als bruidsstylist in de ochtend ben ik niet alleen aanwezig om haar en make/up te verzorgen. Ik zorg ook dat jij, de bruid, wordt afgeleid van je zenuwen. Doordat we een proefsessie hebben gedaan weten we wat er gaat gebeuren en omdat ik ook altijd vraag naar hoe het ochtend programma verloopt zorg ik er ook voor dat het op tijd gebeurt. Vanwege mijn ervaring werk ik snel en makkelijk mee met de fotograaf- videograaf. Als het tijd is om de jurk aan te doen sta ik stand by. Help ik als de zenuwen te veel worden, zeg ik dat het allemaal goed gebeurt! 

Van begeleidende woorden tot het vasttapen van borsten. Voor de first look zorg ik dat jij als bruid klaar staat. En dat je niet alleen staat te wachten. 

Dit is wat mij betreft the job als bruidsstylist.

Nu merk ik al een lange tijd dat de ochtenden soms net wat chaotischer verlopen dan we hadden gehoopt. Roep het maar en ik heb het meegemaakt. 

Met het voordeel dat ik er dan ben die snel oplossingsgericht in de situatie kan stappen.

 • Gasten die te laat zijn
 • Moeder die teleurgesteld bij de kapper vandaan komt. 
 • Vader die uit zijn broek is gescheurd
 • Trouwjurk die niet aan wil of wel nog een speldje of wat tape kunnen gebruiken.
 • Babys die net even alles onder spugen en verschoont moeten worden
 • Dat iedereen buiten staat voor the First look maar dat niemand de bruid verteld dat ze kan komen. 
 • Dat de bruid nog 1001 vragen krijgt terwijl de weddingplanner/ ceremoniemeester er niet is omdat ze pas na het foto’s maken taken hebben en pas dan denken dat hun werkdag is begonnen. Met als resultaat een gespannen bruid. 

Wil jij:

 • Je trouwdag goed en rustig beginnen. 
 • Alles kunnen loslaten en genieten van elke zenuwachtige moment ;) 
 • Dat je vrienden en familie optimaal kunnen genieten van jullie dag 
 • Een duidelijke planning en goede communicatie is voordat de ceremoniemeester/ weddingplanner instapt.
 • Bij iemand kunnen ventileren met frustratie/ roddels en/of geheimen zonder dat je daarmee vrienden en familie kwetst of belast. 
 • Iemand in de buurt hebben die zegt dat het allemaal normaal is wat er nu gebeurt. En je tas continu in de buurt heeft.
 • Een back up hebben voor het geval er iets is en je niet je vrienden en familie ermee wilt belasten want je wilt toch ook dat hun genieten en ontspannen. 

Ik merk dat het fijn is dat in de ochtend iemand aanwezig is met ervaring en wellicht het lef heeft even de mond open te trekken :)

Een weddingplanner zie ik eigenlijk nooit in de ochtend en de ceremoniemeester die vaak een vriendin is, is zelf ook zenuwachtig en richt zich op de spullen, of het allemaal aanwezig is en dat het op de juiste locaties komt. Zo wordt jij een beetje aan je lot overgelaten. Iedereen heeft het zo druk om jullie een geweldige dag te geven. 

 

Even rust, even ademhalen, Bruid alles komt goed. Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling


Daar wil ik je graag bij helpen!

I have your back! 

 • De ochtend goed beginnen zoals jij wil. Wordt het te druk, jaag ik de mensen weg ;) 

Ik zal als eerste die dag bij je aanwezig zijn. En kan dan ook in contact staan met ceremoniemeester/ weddingplanner. Ik zal helpen met aankleden en rust brengen door mijn ervaring positie. 

 • Gasten/ getuigen en ouders die niet weten wanneer ze klaar moesten staan. De bruidegom die al 5 minuten buiten staat te wachten omdat je moeder haar schoenen kwijt is. Want ze moest toch op tijd bij jou zijn. 

Dit soort stress wil ik je ontnemen op je trouwdag. Jij vertelt mij wanneer je wil dat iedereen klaar staat en ik haal de zweep door je huis heen. 

 • Een extra handje tijdens de fotosessie. Ik ga met je mee. Ik ben het extra handje van de fotograaf. Krukje hier, jurk recht leggen. Tassen vasthouden en de tijd in de gaten houden.

Tissues, water, deo, spelden, lipstick, EHBO kitje, je hoeft nergens aan te denken. Ik ga met je/ jullie mee met eigen vervoer zodat er gelijk een reserve auto is. 

 • Even opfrissen voor de ceremonie. Ik assisteer je eventueel met naar de wc gaan. Ik check snel of de sluier nog goed zit. Dat je lipstick goed zit en je een smintje in je mond doet. Ligt je jurk goed. En off you go. 

ZIe mij als een set extra handen tijdens de borrel als er iets is wat ik kan doen dan geef je een jengel? Plassen, uitkleden, taart eten, mensen bedreigen/ beledigen. Baby troosten, lusjes uit kleding knippen, een kapsel van de gasten redden en even een rustmoment voor jou creëren. Ik doe het allemaal. 

 • Voor het avondeten even een touch up. En dan zit mijn werk erop.

Ik ben je Personal Assistant voor de dag! 

Je vriendin, je vertrouwenspersoon, de bemiddelaar, je probleemoplosser, je crisis onderhandelaar, je persoonlijke boodschapper, de bitch tegen andere. Met andere woorden; als je maar iets nodig heb…. I have your back.

 

Oneindig veel Tough up's je haar en make-up continu helemaal goed

 

Speciale aanbieding: 

Incl. bruidsstyling is het nog maar 275,00 extra (tot aan het diner excl. evt. reis en parkeerkosten) 

Wil je meer....
 • Na het eten even opfrissen, of een andere jurk aan, ander kapsel of veranderen naar een avond make-up. Vraag naar de mogelijkheden.
 • Ook als ik niet je haar en make-up verzorgd kan ik je PBA zijn, vraag naar de mogelijkheden.

Meer weten? Of gelijk willen regelen dat ik beschikbaar ben op je trouwdag KLIK HIER

Helpen met aankleden doe ik graag. Trouwjurk aandoen is teamwork

Meehelpen tijdens de fotoshoot, dan kan je vriendin zich gewoon omkleden

Leave a comment