Overgevoelig voor luchtjes?

Ik ruik iets.  Een zin die ik heel erg veel gebruik. Wat ruik ik toch? Ruik jij dat ook?

Vieze luchtjes, ruik jij ze snel en veel en overal. Ik hou ook niet van een penetrante geur. Daarom kies ik voor VISIGN

Overgevoelige neus, weet ik niet, maar ik weet wel dat een ‘verkeerde’ geur mij behoorlijk van mijn pad kan brengen. Misselijk, paniekerig, benauwd of gewoonweg chagrijnig en geïrriteerd. 


Een geur is iets persoonlijks. Wat de ene lekker vind kan een ander walgelijk vinden. 

Vers gebakken appeltaart brengt je terug naar zondag bij oma. Terwijl een bepaalde parfum je doet denken aan die ex. 


Geur is een beleving. De juiste geur zet de juiste sfeer neer. Een vanille luchtje of liever eau de kerstboom. Niet alleen in huis maar ook in de badkamer vind ik het belangrijk dat het lekker en fris ruikt. Ik woon samen met 3 mannen, waarvan 2 tieners. Het ruikt niet altijd lekker in de badkamer. Sportkleding, zweetvoeten om maar te zwijgen over die vieze deo van mijn man. Walgelijk.


Vroeger kon mijn huid sterk reageren op parfum. Ik kon niet tegen alle sopjes/ deo. Kreeg meer jeuk en schilfers, dan dat ik schoon werd. Als ik ook terug kijk naar hoe de cosmetica markt toen was, ging het echt om het maskeren van luchtjes. 

Gelukkig is er in 30 jaar veel veranderd. We hebben producten op de markt die doen wat ze moeten doen. Maar dan zit er soms een lucht aan… nee dank je. Citroen is best fris maar ik hoef niet het idee te hebben dat ik door de Limoncello heb liggen rollen. 

Een vleugje gember is lekker maar wederom waarom moeten ze het 3 huizen verder ook nog ruiken. 


Natuurlijk ik overdrijf maar voor iemand met geur issues werkt het zo.


Ik ben verliefd geworden op de body geur van mijn vent. Ik heb een heel weekend in zijn trui gelopen want dan rook ik hem de hele tijd om mij heen, dat gaf mij zo een thuis en veilig gevoel. Vies misschien een beetje, maar vanuit de oertijd, in de dierenwereld kiezen de meeste zo de juiste partner….


Afijn, ik dwaal af. Ik wil dus dat mijn badkamer en alle mensen die er gebruik van maken schoon zijn en lekker ruiken. 

Ik kom oorspronkelijk uit een vrouwen huishouden waarbij de zussen allemaal hun eigen sopje hadden en parfum en allemaal dus een andere, zelf meerdere, waarom hebben mensen meerdere luchtjes, dat concept zal ik nooit begrijpen. Ieder zo haar ding. 

Ik heb niets met parfum, nooit gehad, misschien wel om alle bovenstaande redenen. En een bende dat het in de badkamer was. 


Een opgeruimde overzichtelijke badkamer en sop die voor iedereen te gebruiken is, die niet per se mannelijk of vrouwelijk is. Gelukkig ben ik in controle als het gaat om de sopjes en zeepjes en luchtverfrissers. 

En zo kwam ik vorig jaar in aanraking met VISIGN. 

Geen hysterische lavendal lucht. Zacht en zonder schadelijke stoffen en biologisch afbreekbaar

Eindelijk een cosmeticamerk die reinigt en verzorgd met zachte geuren. Geen extra toegevoegde parfum of extra ingrediënten voor de geur. 


Dat het product compleet dierproefvrij en vegan is. Geen plastic of schadelijke ingrediënten bevat. Tuurlijk dat helpt

Maar het design is gewoon heel erg mooi. Niet van de rare aluminium, raar gevormde plastic tubes die niet blijven staan, felgekleurde zooi. Rust, aardetinten. Neutraal, misschien zelfs saai! 

Voor de anti verpakkingen mensen, hebben ze ook soapbars. Zelf wordt ik daar niet gelukkig van want die liggen dan in zo'n bakje wat ook plakt en vies wordt. 

O wacht even daar hebben ze ook wat op gevonden. Een magneet houder en/of een jute zakje wat je ook kan gebruiken als scrubding. Maar goed, ik zelf ben geen fan van een soapbar dus voor mij  een flacon met een pompje en dat hebben ze ook! 

En het is ook nog hervulbaar! 

Zo fijn dat ik niet steeds alle handzeeppompjes hippe dispenser hoeft open te maken en te reinigen omdat dezelfde handzeep er niet was of niet in mijn huis design past.  


Over handzeep gesproken. Handzeep wat je handen doet uitdrogen waardoor je ook nog eens een extra pompje handcrème erbij moet hebben. Nee, gewoon handzeep die reinigt en verzorgd. 


Ben jij ook klaar met al die verschillende designs aan flessen en potjes in je badkamer en al die luchtjes door elkaar heen? Mag ik je dan laten kennis maken met VISIGN.


Er zijn 3 (zachte) geuren verkrijgbaar, Zelfs als we allemaal een ander luchtje kiezen is het design nog steeds rustig.. En naast een sopje voor onder de douche is er ook handzeep en bodylotion. Wil je de geur elke keer weer door je huis heen ruiken. Er is ook een huisparfum spray en geurstokjes! 


  • There's no Planet B: Sandelhout - Waterlelie - Limoen
  • Nature's Best: Roos Damascena - Muguet - Citroen
  • 23:55 : Italiaanse Bergamot - Jeneverbes - Amber

Zo leuk om te geven (aan jezelf) of te krijgen (van jezelf)


Maar neem absoluut niet mijn woord erop aan. Kom het lekker zelf ervaren. Voordat je de Rituals of de DA inloopt. Loop even langs Lets Shine en kom even ruiken en voelen! Wie weet vind jij ook eindelijk de geur waarvan je blij wordt. Dat je daarnaast een beetje het milieu helpt door te kiezen voor een 100% dierproefvrij en vegan product, in verpakkingen die in de groene bak mogen! Zacht is voor huid en milieu. Ach dat hoeft niemand te weten ;) 


Duur dan zeker, dat zou je denken, maar het is eigenlijk goed betaalbaar zeker als je het vergelijkt met een Rituals. Vanaf 11,95 (Handzeep) kun jij al gaan wennen aan je nieuwe geurbeleving. Bekijk ze allemaal hier: 

Bestel online, opsturen of ophalen in de winkel. Het is allemaal mogelijk.

Geniet ervan! Liefs Cynthia 

 

 

 

Duurzaam bruidsmode vegan cosmetic naaldwijk westland dierproefvrij makeup bodycare vegan geen plastic, geen schadelijke stoffen

Leave a comment