ONDER DE ROK

ONDER DE ROK II

Een veel gestelde vraag. Wat draag ik onder de jurk. 

Nou heel simpel eigenlijk: Niets


Voorheen kregen bijzonder bruidslingerie:

  • Korset / torselet. Om er voor te zorgen dat de borsten goed om hoogte blijven en met het verhaal dat de jurk dan mooier en beter blijft zitten. Is een dus een optie maar eigenlijk niet nodig. Tenzij je het heerlijk vind zitten en het helpt. Dan hou ik je niet tegen. 
  • Pantys, (ik heb het idee dat niemand meer pantys onder een jurk draagt, want…. dat hoeft niet. Want als je last heb van schurende bovenbenen dan zijn daar sprays voor of speciale boven banden voor.
  • Hold ups en jarretels, prachtig, sexy Maar vaak doen we de string onder de jarretels vast aan de hold ons. Ga dan maar eens plassen… dan moet dus eerst je jarretels los maken en plassen en dan weer alles vast doen… Wil je het perse wel. Dan eerst de jarretels vast en dan de string erover ;) Maar ik adviseer het te bewaren voor een andere gelegenheid. 

Allemaal dus heel leuk maar niet praktisch of comfortabel. Leuk voor de huwelijksnacht en erg leuk voor een boudoir shoot

Foto door Justin Manders Bruidsfotograaf s'Gravenzande Westland

(Foto door Justin Manders)

 

Toen stapte we over op het corrigerende ondergoed. Het geen waar we snel aan strak oncomfortabel denken. Afknellend gevoel, nou dan heb je eigenlijk gewoon niet de goed maat te pakken!

We omarmen onze vormen en kiezen een jurk die mooi zit en comfortabel voelt. In de maat waar we mooi in zijn! 

En hoe lekker is het dan dat je een onderbroek aan heb die en comfortabel is en niet plakt of zweet. Waardoor onze bovenbenen ook niet tegen elkaar aan scheuren en dat we dan ook nog eens ons strakker voelen en de jurk mooi over alles heen glijd! Daarvoor kies je dan voor het ondergoed van Poirier. Niet alleen voor de bruid, ook geschikt voor de bruiloft gasten!! Klik hier om er meer over te lezen.

 

 

foto door Justin Manders Bruidsfotograag s'Gravenzande

Heeft je trouwjurk (of lichaam) geen correctie nodig. Omdat je jurk genoeg volume heeft ;)) Dan is geen ondergoed ook optie ofwel commando gaan, hoewel dat niet voor iedereen een optie is  (ik vind het zelf ook fijner wat aan te hebben) dus string, slip, hipster. Top doen. Die zijn er ook naadloos. Mocht dat niet nodig zijn leuk kantje mag ook. Schijnt je jurk niet door. Do wild met een kleur! Something blue…

Als het maar niet je ‘alles zit in de was’ onderbroek is. Je mag best een paar euro besteden aan een nieuwe. Of een die bij je lingerie setje past voor als de wittebroodsweken zijn begonnen! 

Voor een pasafspraak raad ik altijd aan ondergoed aan te doen waar jij je mooi in voelt. En ik kijk ook liever naar een mooi setje dan een oude hema onderbroek :) Just saying

De borsten dan... ben je bang dat die in de jurk een eigen leven gaan leiden?

In de top van de jurk kan de coupeuse een versteviging maken zodat de borsten op hun plek blijven. De jurken die in trend zijn, hebben een lage jurk en daar past geen bh bandje bij. 

Een kanten top zonder voering… ook daar past geen torselet onder. 

Dus geen bh! Maar een goede coupeuse.

En boobtape. Tietplak. Tape om de borsten steun te bieden. Tape om de jurk mooier aan te laten sluiten. Tape om te zorgen dat de schouderbandjes niet afzakken. We kunnen met de tape zelfs dubbele kinnen en buikvet weg tapen. Het kan net even dat extra (veilige) gevoel geven. Misschien niet super sexy maar als jij de hele dag aan het druk maken bent over nippelgate dan is dat ook geen sexy look. Dus voel je goed in het geen wat je onder de jurk draagt. 

Vragen? Let me know. 

liefs Cynthia

 

Lingerie voor onder de trouwjurk, boobtape. Poirier , een kijkje onder de trouwjurk. 

Leave a comment