YOU ARE BEAUTIFUL LET ME MAKE YOU SHINE

ONDER DE ROK

ONDER DE ROK II

Een veel gestelde vraag. Wat draag ik onder de jurk. 

Nou heel simpel eigenlijk: Niets


Voorheen kregen bijzonder bruidslingerie:

  • Korset / torselet. Om er voor te zorgen dat de borsten goed om hoogte blijven en met het verhaal dat de jurk dan mooier en beter blijft zitten. Is een dus een optie maar eigenlijk niet nodig. Tenzij je het heerlijk vind zitten en het helpt. Dan hou ik je niet tegen. 
  • Pantys, (ik heb het idee dat niemand meer pantys onder een jurk draagt, want…. dat hoeft niet. Want als je last heb van schurende bovenbenen dan zijn daar sprays voor of speciale boven banden voor.
  • Hold ups en jarretels, prachtig, sexy Maar vaak doen we de string onder de jarretels vast aan de hold ons. Ga dan maar eens plassen… dan moet dus eerst je jarretels los maken en plassen en dan weer alles vast doen… Wil je het perse wel. Dan eerst de jarretels vast en dan de string erover ;) Maar ik adviseer het te bewaren voor een andere gelegenheid. 

Allemaal dus heel leuk maar niet praktisch of comfortabel. Leuk voor de huwelijksnacht en erg leuk voor een boudoir shoot

Foto door Justin Manders Bruidsfotograaf s'Gravenzande Westland

(Foto door Justin Manders)

 

Toen stapte we over op het corrigerende ondergoed. Ondergoed dat knelt, meer laat zien dan we willen. Ademen, ach dat kan de volgende dag wel. Het zit te hoog dus als je dan moet plassen moet de hele jurk ongeveer uit.

Ofwel ook niet heel praktisch


Dus wat doen we nu, nou niet zoveel.

We omarmen onze vormen en kiezen een jurk die mooi zit en comfortabel voelt. In de maat waar we mooi in zijn! 

In de top van de jurk kan de coupeuse een versteviging maken zodat de borsten op hun plek blijven. De jurken die in trend zijn, hebben een lage jurk en daar past geen bh bandje bij. 

Een kanten top zonder voering… ook daar past geen torselet onder. 

Dus geen bh! Maar een goede coupeuse.

 

foto door Justin Manders Bruidsfotograag s'Gravenzande

Commando gaan is voor veel niet een optie (ik vind het zelf ook fijner wat aan te hebben) dus string, slip, hipster. Top doen. Die zijn er ook naadloos. Mocht dat niet nodig zijn leuk kantje mag ook. Schijnt je jurk niet door. Do wild met een kleur! Something blue…


Als het maar niet je ‘alles zit in de was’ onderbroek is. Je mag best een paar euro besteden aan een nieuwe. Of een die bij je lingerie setje past voor als de wittebroodsweken zijn begonnen! 


Voor een pasafspraak raad ik altijd aan ondergoed aan te doen waar jij je mooi in voelt. En ik kijk ook liever naar een mooi setje dan een oude hema onderbroek :) Just saying


Fijn weekend

liefs Cynthia

 

Leave a comment