Longlasting Bruidsmake-up (ook voor daarna!)

Uiteraard is dat het uitgangspunt van je huwelijk. Forever, always ect. Maar voor dat zover is moeten we ervoor zorgen dat je bruidsmake-up ook longlasting is. 

Niets is zo vervelend als op je trouwdag om het uur je make-up te moeten bijwerken.

De dag gaat al zo snel voorbij. Die brengen we het liefst door met onze geliefde, vrienden en familie. Toch…?!

Daarom zorg ik er op de ochtend voor dat je make-up zit als een huis. En is het knuffel en kus proef. Door gebruik van de beste producten die goede samenwerken hoef je de rest van de dag je daar geen zorgen over te maken. 

Het geheime wapen van top make-up artist:

Een goede face prep een must.

DIt product zorgt ervoor dat je huid wordt beschermd en dat je huid niet je make-up gelijk opslorpt. 

(je gaat ook niet een muur behangen voor dat je deze heb voor behandeld)

En we eindigen met een finish spray. Ofwel de haarlak voor het gezicht. Een onzichtbaar laagje wat de make-up op je huid houd en niet op een ander.

(Buiten meubels blijven ook langer goed met een laagje vernis ;)

Het mooie van deze producten van de make-up studio is dat ze feder licht zijn. Je voelt niet eens dat je het draagt. Zeker als je niet gewend bent (veel) make-up te dragen is het ook niet de bedoeling dat het je het idee hebt dat je een masker draagt! Net als je bruidsjurk moet het comfortabel voelen. 

En aan het eind van de dag, als de jurk uitgaat en de make-up eraf, blijft de liefde longlasting!

Wist je dat je zelf deze prachtige producten bij mij kan bestellen! Ja ik lieg niet. Echt waar. Heel eenvoudig. Klik op de link en order. Zo ben je je eigen professional make-up artist. Het is niet moeilijk als je maar de juiste tools en hulp heb :) 

Face prep

Face fiinsh

Wist je dat... ik voor je oogleden een andere primer gebruik. Dit omdat de huid van je oogleden anders is, dunner en olieiger (is vast wel ergens een woord), daarom heeft het een ander product nodig. De oogprimer zorgt ervoor dat de oogmake-up (eyeliner, oogschaduw) blijft zitten en niet in de huid plooitjes gaat wonen. 

Ook de lippen krijgen een primer! Dit soort er ook voor dat de lipkleur neutraal wordt zodat de lipstickkleur beter tot zijn recht komt en ook nog eens langer blijft zitten! 

Je gebruikt van alle producten maar het minimale voor een maximaal effect. Ideaal. Bestellen kan dus via de webshop maar als je wilt testen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in de 'Make-up Studio' in de winkel in Naaldwijk, 

Liefs Cynthia

 

 

 

Bruidsstyling Bruidsmake-up Bruidskapsel Visagie aan huis

Leave a comment