LILLY Trouwjurken

Lilly staat bekent in de bruidswereld als een merk wat trouwjurken ontwerpt voor de "bloggerbruid". Ofwel. Echt van nu. Echt vrouwelijk. Sexy en romantisch. Maar ook comfortabel.

Ze gebruiken de invloeden van de urban/ streetwear. Maar houden dus ook echt rekening met de prachtige vormen van de vrouw die we niet willen verstoppen. 

Zie jij jezelf trouwen in een wat intiemere setting, zie je jezelf trouwen op het strand of in een weiland. Foodtrucks, festival feeling. Niet een standaard trouwjurk, maar wel een trouwjurk. If you know what I meen.... 

Het merk komt uit Denemarken en staat al jaren "haar mannetje" in de wereld van trouwjurken. Veel Denen willen een Katholiek/ Christelijk huwelijk. Daarom zijn veel van de jurken meer wit dan andere merken. 

Kun je maar niet je trouwjurk vinden dan kan Lilly je ook helpen dmv het Mix and Match systeem. Een losse rok of broek, een prachtige top erboven. Of een eenvoudige klassieke jurk met een bruidsriem om het helemaal eigen te maken. 

Stoer en sexy, elegant en romantisch. We kunnen alle kanten op. En dat voor een betaalbare prijs. Tot 1250,- heb je een prachtige trouwlook. En ook hebben ze een brede maatreeks. Vanaf maat 34 voor de petit bruid, maar ook de curvy bruid kan de mooiste boho trouwjurk aan. tot maat 52.

Bekijk hieronder de huidige collectie of klik op de link.

Lilly bruidsjurken, bohotrouwjurk of festival trouwjurk bruidsmode Naaldwijk Westland Delft

Liefs Cynthia

You are beautiful, let me make you Shine

Lets Shine Bruidsmode - Naaldwijk - Westland. De grootste trouwwinkel in het Westland, nabij Delft en Hoek van Holland

Leave a comment