Lift en Corrigeer! Plastisch Chirurg in een doosje.

Of je body nu petit is of curvy, we hebben allemaal wel iets wat we graag willen veranderen. Maar aan de andere kant hoort het wel gewoon bij ons. 

Een buikje, te kleine borsten of te grote borsten, stevige bovenbenen, continu uitstekende tepels. Smalle schouders, holle rug.... 

Niet iets om zo een twee drie een plastisch chirurg voor in te schakelen, maar we willen er wel op ons best uitzien in de trouwjurk van je dromen. Nou te kan! Zonder al te veel pijn, snel en makkelijk en geen blauwe plekken of herstel.

Hallo corrigerend ondergoed!

Nude of Ivoor. Met een broekspijpje zodat de bovenbenen niet scheuren. Versteviging op de buik zodat het rolletje lekker plat wordt. Ademend zodat het niet zweet of plakt of kleeft. Wel een kleef/ anti schuif randje aan de bovenkant en aan de pijpjes zodat het broekje blijft zitten waar het hoort en niet wegrolt en rolletjes creëert die we ook niet willen.

Corrigerend ondergoed voor onder de trouwjurk. Niet sexy maar wel heel nuttig 

Er is ook een model die nog hoger zit dus tot net onder de borsten. Dan weet je zeker dat het allemaal lekker is weggewerkt

Maar daar hebben de borsten dan nog niets aan....

Als je jurk een lage rug heeft of juist veel kant. Illusion lace als top... hoe dan ook het is niet mogelijk om een bh onder de jurk te dragen, maar je voelt je lekkerder als je wat steun heb. Nu zitten er in de jurk altijd wel kleine cups die er in elk geval voor zorgen dat je tepels niet op straat liggen. En voor de rest hebben we plak (en) tape!

Door het gebruik van doorzichtig tape plakken we de borsten wat vaster. Zelfs de wat zwaarder borst. Maat F kunnen we liften. En voor de nog grotere zijn er ook losse rolletjes Tiettape te verkrijgen. Dus wat voor maat je ook heb we kunnen het vastplakken. 

Tape voor de borsten ipv een bh voor onder je trouwjurk ook voor een grotere maat borst.

En mocht de jurk helemaal op maat zijn gemaakt, maar je heb toch het idee dat de jurk wat wijkt of afschuift van dan zijn er de kleine stukjes tape: Fashion tape. Geeft een extra 'veilig gevoel' zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de jurk en je gewoon kan genieten, feesten en dansen. Terwijl alles goed stevig zit en jij je prachtig voelt.

Fashion tape voor de bruidsjurk. Extra stevig, duurzaam gefabriceerd Naaldwijk Westland Bruidsmode

Kijk hier alle mogelijkheden.

You are beautiful, let me make you Shine

Liefs Cynthia

Lets Shine Bruidsmode, molenstraat 36, 2671 EX Naaldwijk - Westland. De grootste trouwjurken winkel in het Westland.

 

 

Leave a comment