Levertijd van een Trouwjurk

Valentijn staat voor de deur, een goed romantisch moment om een huwelijksaanzoek te doen of te verwachten! 

En dan, dan mag je je bruiloft gaan plannen en dat start natuurlijk met het kiezen van je trouwjurk. 

Voordat je gaat plannen heb ik even een aantal tips voor je.

Gemiddeld hebben we 13 maanden de tijd om een bruiloft te plannen, de ene wat langer dan de ander. Trouwen is helemaal in en dan kun je kwa tijd tegen wat issues aanlopen. Bepaalde trouwlocaties zijn namelijk al voor de komende twee jaar vol. Weekenden voor 2023 zijn bijna niet meer te vinden. 

Door de weeks trouwen is ook geen probleem....

Dan willen we ook nog het liefst trouwen rondom juni-juli-aug-sept. Dat is dus al over een paar maanden of je bent ruim op tijd. Als je op tijd ben en dan praten we dus over 1'5 jaar voorbereiden, heerlijk neem je tijd. Maar wacht ook niet te lang. Trouw je binnen 6 maanden, dan moet je even de hardloopschoenen aan doen.

Wist je dat; een trouwjurk besteld moet worden en dat bij mijn merken de maximale levertijd op 4 maanden zit. De jurk moet ook nog naar de coupeuse waar hij toch ook graag 2 a 3 weken voor wilt hebben... Ja dan blijft er niet veel tijd over. Je heb wel keuze als je nu gaat shoppen!

Trouw je nog sneller, ook dan loop je niet naakt naar het altaar. Maar dan is de keuze iets wat beperkt. Dan kun je kiezen uit de jurken die op voorraad zijn en daar moet dan maar net je droomjurk bijhangen. Gelukkig kan de coupeuse ook weer een hoop voor je betekenen want jurken kunnen een maat groter of kleiner worden gemaakt. Ofwel je gaat niet naakt je bruiloft tegemoet. 

Kun je goed shoppen onder tijdsdruk, top.

Ben je iemand die niet heel goed is in het maken van keuzes.... geef jezelf dan net even wat meer tijd.

Ik help je graag. Kom gezellig passen bij mij Lets Shine Bruidsmode in Naaldwijk. Maak een afspraak online, bring a friend of 3 en dan proberen we verschillende jurken om te zien (en voelen) wat jouw mooi laat voelen. 

Maak er een leuk dagje van, lunchen of diner in het centrum van Naaldwijk is leuk, gezellig en lekker. Wees welkom. 

Leave a comment