LESS IS MORE

Een van mijn persoonlijke levensmotto, ik ben zelf nooit geen accessoires persoon geweest en mijn karakter is al groot genoeg. 

Dus als ik een overtop bling jurk aantrek met 3 verschillende soorten kant, hele lage tulle en een meters lange sluier dan gaan mensen zich toch afvragen waar ik ben.


Oa dankzij Meghan Markle is de eenvoud niet meer een taboe.. Vaak wordt gezegd dat een jurk die geen versiering heeft maar saai is. Maar niets is minder waard. Niet iedereen is gemaakt voor een jurk die schreeuwt. 


Door de eenvoud van een gladde egale jurk komt juist een extra stukje persoonlijkheid naar boven. Natuurlijk schoonheid wordt geaccentueerd. 

Het past in elke thema. Meestal wordt de gladde jurk gezien als klassiek en misschien tuttig. Terwijl het juist ook heel goed past bij de natuur, trouwen in het bos, laten zwieren op het strand. Maar past ook goed thuis in een chique moderne omgeving en zeker geschikt voor een prinses wedding. 


Je hebt eenvoudige gladde jurken in elk model. Het is zeker even het proberen waard als je verdwijnt in de jurken. Het kan zijn zijn dat je net als mij al een grote persoonlijkheid heb, dan kan je jurk balans brengen. Maar ook als je zelf niet in de spotlight ziet staan en het voor jou allemaal niet zo over de top hoeft kan dit een uitgesproken keuze zijn. 


Door een riempje of een strik op je kont, mooie eenvoudige sieraden is deze look zo afgemaakt. Een sluier ook erg goed bij een less is more stijl. Daarmee kun je uitpakken, vol kant als een spaanse beauty of gewoon net zo eenvoudig als je jurk. 


Dus schrijf het niet gelijk af!

Veel liefs Cynthia


https://letsshine.nl/products/bianco-evento-harmonia

https://letsshine.nl/products/bianco-evento-dalila

 

Bruidsjurk Lilly - less is more. Eenvoudig, romantisch

Lilly Bruidsjurk, achterkant eenvoudige megan markle dress

Leave a comment