Kort Korter Kortst

Als je zegt dat je een trouwjurk gaat passen denken de meeste aan een lange wijde jurk. Maar zo een jurk is niet weggelegd voor iedereen. 

En een trouwjurk moet bij jou, je style en persoonlijkheid passen. En of dit nu een lange jurk is of een korte dat maakt voor mij niet uit.

Een korte jurk wordt wellicht snel gezien als iets tuttigs of juist heel erg in een thema. Maar er zijn bijna net zoveel soorten kort als lang.


Ook is kort niet altijd kort… 

Als ik aan een korte jurk denk dan komt dat al snel boven de knie. maar een korte trouwjurk kan alle lengtes hebben behalve lang. Ofwel onder kort verstaan we ook ⅞ of ¾ of mini… dus als je vraagt om een korte jurk dan kan dat van alles zijn behalve lang.

Een korte trouwjurk kan net als een lange jurk alles zijn. Romantisch, elegant, chic, boho, fashion, stoer of sexy. Glitter, kant, strak of wijd. 

Heb je mooie benen, prachtige enkels en ben je gek op een paar mooie schoenen dan kan raad ik je zeker aan om voor een korte jurk te gaan. 

Vind je het niet trouwjurk waardig, vanwege wat mensen zeggen of denken… Jij bent de bruid en je maakt van elke jurk (of het nu een vuilniszak is of een gekleurde gespikkelde unicorn kleur heeft) een trouwjurk! 

Waar jij je mooi in voelt, waar jij je inziet lopen als je naar de liefde van je leven toe loopt is jouw trouwjurk!

Liefs Cynthia

Leave a comment