Keuzestress? Ik help jullie!

Ik zie vaak hoofden overlopen als ze de wereld van het trouwen betreden. Het wordt steeds gekker, het kan steeds groter en het ziet er allemaal zo mooi uit! 

Al die prachtige plaatjes op pinterest. Die mooi gestylde locaties. Kwijlend surfen we het internet af op zoek naar hetgeen wat ons aanspreekt. Als ik mijn eigen bruiloft weer zou moeten plannen dan zou ik het anders doen dan eerst. Elke keer kom ik op de meest mooiste locaties, zie ik de gaafste stylingen. Ik vind het allemaal mooi en leuk en zou elk jaar met gemak kunnen trouwen om mee te doen met alle trends. 

De hoeveelheid informatie is overweldigend. De adviezen zijn soms erg tegenstrijdig. Niets staat samen bij elkaar. En voor je het weet heb je 19 tabbladen openstaan, 3 zijn er bevroren en je hebt geen idee waar de muziek vandaan komt. 

Ik kan de keuzes niet voor je maken. Maar ik kan je er wel bij helpen.

Heb jij moeite met het maken van keuzes voor je bruiloft. Ben je twijfelaar, ben jij iemand die 3 keer een truitje moet passen voordat je het koopt? Wil je wel wat anders proberen met het avondeten maar ben je bang dat het tegenvalt? Ben je dus wat onzeker als het gaat om knopen doorhakken, bang om een fout te maken?

Speciaal voor jou heb ik een werkboek gemaakt. Die je vanaf verloving helpt met planning en alles voor de bruid to be. Daarin help ik je dmv werkbladen en ervaringen een goed beeld te geven in wat jullie voor je bruiloft willen. Veel informatie, weetjes en tips maken het makkelijker voor je om de juiste keuze te maken voor jezelf. 

Normaal zou ik je ook naar een beurs sturen. Maar dat zit er helaas nog niet in. Daarom heb ik een speciale VIP middag voor de aanstaande bruid. Een modeshow met diverse trouwjurken en vertel ik heel veel over bruidsstyling. En kun je mij alles vragen wat je wil! (over trouwen dan, hoewel ik vast en zeker ook gewoon antwoord geef op alle andere vragen die je hebt :)) Het liefst gezellig live, maar als dat niet kan dan gaan we life online!! 

Ervaar jij keuze stress? Ben je bang dat je het niet zal voelen wat de juiste beslissingen zijn als het gaat om jullie trouwdag? Er komt best wel wat emoties kijken. Als je hart en je hoofd met elkaar in strijd zijn is het lastig om te kiezen in een wereld waar werkelijk alles mogelijk is. 

How to become a beautiful bride; Het werkboek

bespaar je tijd, 

bespaart je geld en

bespaart stress! 

Hier kun je mijn werkboek bestellen: 

Door het doen van de opdrachten en het invullen van de werkbladen heb je snel helder overzicht in jullie trouwplannen!

Liefs Cynthia

Leave a comment