JIJ 2.0

Tijdens een proefsessie wil ik graag weten hoe je zelf je haar en make-up doet als je zelf naar een feestje gaat. (je weet dat misschien nog wel van vroeger, als er iemand jarig was geweest dat je dan werd uitgenodigd ;)) Waarom ik dat vraag? Ik wil het haar en make-up bij je past. 

Het is niet de bedoeling dat als je aanstaande je voor het eerst ziet je onherkenbaar bent. Het is een huwelijk en geen carnaval. 

Je hebt al iets aan wat anders is dan anders, maar je heb wel iets gekozen wat jou staat en waar jij je mooi in voelt. 

Daar moet je haar en make-up ook bij passen. 


Als je een naturel no make-up make-up look wil dan is het voor mij ook handig te weten hoeveel je zelf gebruikt. Er zit verschil in of je nu alleen een mascara gebruikt of ook wel met een gekleurde dagcrème aan de slag gaat. Zo weet ik in welke gradatie je ‘natural look’ ondervalt. 


Als je ook nooit je haar strak in een staart heb zitten dan is dat ook raar om als bruidskapsel te kiezen. Heb je het nooit hoog opgestoken maar wel een prachtige rug van je trouwjurk wilt laten zien dan zal ik het eerder los laag opsteken dan heel hoog.

Naar welke kant valt je scheiding in je haar (als je die hebt) het is zo raar als die dan opeens de andere kant op staat. 


Door te vragen hoor ik snel genoeg wat er bij je past en bij je jurk. 

Ik zet je niet voor een spiegel neer als ik je opmaakt. Als ik dan klaar en tevreden ben en je mag in de spiegel kijken dan is een eerste reactie niet te verbloemen. 


Ik wil dat je dan jezelf ziet, maar net even wat feestelijk. 

De worden: wat ben ik mooi, ik vind het echt heel erg mooi. Ja dit is mooi. Zo ik wist niet dat dit zo mooi bij mij zou staan moet ik horen! 


Een dikke laag make-up die je niet gewend bent, een heftige kleur lippenstift wat je nooit op heb gedaan of een zware smokey eye terwijl je alleen maar mascara draagt geeft je niet dat gevoel. 

Ik wil dat je je mooier voelt, zelfverzekert.

Helemaal jij, maar wel de 2.0 versie ;)

Leave a comment