Ik ga op huwelijksreis en ik neem mee:

Een proefsessie voor bruidshaar en make-up begin ik altijd met een kleine waarschuwing: Hoewel de cosmetica producten waarmee ik werk van Make-up Studio zacht zijn voor de huid, is het nog steeds erg belangrijk om de huid goed te reinigen en verzorgen.

We brengen toch een laagje op wat niet huideigen is. Als je dus naar bed gaat is het fijn als je even de tijd en moeite neemt om de je gezicht te reinigen! 

Na de bruiloft begrijp ik goed dat je daar wat minder zin en tijd voor wilt maken ;) En het begint al op een volksverhuizing te lijken...

Daarom hebben we (Make-up Studio en ik) het volgende bedacht.

Het honeymoon reissetje! 

Al je favoriete beauty cosmetica producten in een mini reissetje! Ideaal om mee te nemen op reis, zoals je honeymoon. En het fijne van de producten van Tyro is dat ze ook geschikt zijn voor je partner!! Met een mini flacon doe je ruim 7 dagen! Als je twee keer per dag je huid reinigt en verzorgd. Met z'n tweetjes gaat het wel wat sneller op ;) 

Makkelijk mee te nemen, of je nu een huwelijksnacht in een hotel heb of een snel op reis gaat. Dit tasje stop je zo overal tussen en ben je met het minimale voorbereid! Online bestellen - naar je huis verstuurd - ophalen in de winkel. Het is allemaal mogelijk: BESTEL HIER ( 29,95)

Wat zit erin: 

6 beauty producten in een mooi reistasje! Leuk om te geven, leuk om te krijgen! 

Stap 1: Top Cleansing GelVerkwikkende reinigingsgel op basis van groene thee en komkommer, voor een frisse reiniging. (twee pompjes is al genoeg - gezicht nat maken, product lekker in masseren - afspoelen) 

Stap 2: Violet Softening: Frisse lotion op basis van vruchtenextracten (blauwe & zwarte bes) om de reiniging af te sluiten. Verwijdert overtollig talg en huidonzuiverheden, om de huid voor te bereiden op de dag- of nachtverzorging. Herstelt de PH waarde van de huid. ( twee pompjes op een vochtig wattenschijfjes en zachtjes over je gezicht de restje verwijderen) 

Stap 3: 24 Hour Skincare cream: Één van de absolute bestsellers binnen het TYRO assortiment! Deze crème helpt de huidbarrière te versterken en de vochtbalans van de huid te herstellen. Deze voedende 24 uurs gezichtscrème is verrijkt met vitamine E & wortelextract, vertraagt rimpelvorming door de antioxidantenwerking van de vitamine E, versterkt de natuurlijke weerstand en herstelt de vochtbalans. Geeft een zacht en comfortabel gevoel aan de huid. (twee pompjes op de vingers, zet wat stippen om het gezicht en smeer het product zachtjes over het gezicht uit) 

Extra: Body Olie E: Rijke, voedende body olie verrijkt met een hoge dosis Vitamine E, een krachtige antioxidant. Herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid. Geeft een zacht comfortabel gevoel. Het product is uitermate geschikt voor de zeer droge huid. Zeer geschikt om te gebruiken als massageolie!! ;) 

-----

Mini Mascara 4D : Volume, krul en lengte in miniverpakking

De mascaraborstel zorgt voor een ultiem ‘wauw’-effect. De tweezijdige borstel geeft de wimpers extreem veel volume, maximale lengte en een indrukwekkende krul. Het siliconen borsteltje is tweezijdig: een korte kant om de 4D mascara zorgvuldig aan te brengen en een lange kant om de wimpers mooi uit te kammen. De tweezijdige borstel zorgt ervoor dat zowel de korte als de lange wimperhaartjes worden bereikt en zorgt tevens voor perfecte separatie. Deze mascara droogt absoluut niet uit!

Bronzing Earth Powder mini: Kun jij wel iets meer kleur gebruiken? Gebruik dan deze Compact Earth Powder! Deze poeder zorgt ervoor dat je gezicht een warme zomerse tint krijgt en dat het hele jaar door. Om jezelf wat frisser te tonen dan dat je je misschien voelt na een leuke date night! 

 Genoten van de producten!? Ze zijn er natuurlijk ook in grotere verpakkingen!

 

Meer over TYRO: (ontworpen en ontwikkeld in Nederland - uit hetzelfde lab/brein als Make-up Studio) 

 

 

Ontdek TYRO! Baanbrekende huidverzorging op basis van het beste wat de wetenschap en natuur te bieden hebben. De filosofie van TYRO is dat de huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit verzorgd moet worden. Alleen dan wordt het optimale resultaat bereikt.

TYRO heeft het revolutionaire NCPi® systeem ontwikkeld, een uniek inside-out en outside-in huidverzorgingssysteem dat een complete huidverzorging biedt. Met state of the art Cosmeceuticals voor een optimale verzorging van de buitenkant en krachtige Nutraceuticals voor een heilzame voeding van binnenuit. Een geavanceerd en wetenschappelijk bewezen systeem met effectieve natuurlijke bestanddelen. De formules bevatten Phytoceuticals en ultra geavanceerde ingrediënten, die niet alleen aan de oppervlakte, maar zelfs tot op het niveau van de diepere huidlagen huidverbeterende processen stimuleren. Resultaat? Uw huid kan zichzelf weer optimaal herstellen, vernieuwen en beschermen.

Dr. A. Molenaar, een internationaal bekend plastisch chirurg, legde de basis voor TYRO met zijn wetenschappelijk onderzoek naar de beschermende en voedende stoffen in de baarmoeder. De ingrediënten die de babyhuid zo perfect maken. Inmiddels ontwikkelt TYRO ruim 25 jaar geavanceerde huidverzorgingsproducten met een team van farmaceuten, dermatologen en voedingsdeskundingen.

Ontdek hoe u het mooiste in uzelf naar boven brengt. Voor een buitengewoon goed verzorgde, gezonde een egale huid. Met TYRO creëert u de perfecte huid. Ervaar zelf de pure weldaad voor uw huid! 

Leave a comment