HOW TO: Wenkbrauw pakket

Wenkbrauwen zijn super belangrijk in het gezicht!

Kijk maar naar mensen die ze niet hebben. Of misschien heb je zelf het nodige geëxperimenteerd wat misschien niet helemaal tot het gewenste resultaat leidde. Ben je er aan toe om je wenkbrauwen op een natuurlijk manier aan te zetten. Mooi lets go

In een paar minuten met de juiste producten. Daarom heb ik een basis pakket samengesteld. De hoeveelheid make-up wat we kopen en niet gebruiken omdat het de verkeerde kleur is, of omdat je eigenlijk geen idee heb hoe je het ook al weer moet gebruiken. Dus hierbij een stappenplan!

Stap 1: Borstel je wenkbrauwen zijn haren dus die kun je kammen. Even alle haren in het gareel. Heb je wat haartjes waar je van af wil, pincet! Heb je haren die te lang zijn. Knip ze dan. Als je te lange haren eruit plukt dan krijg je gaten, knippen is dus beter ;) 

Stap 2 Meten is weten. Langs de neus, langs je ooghoek. Langs de neus langs je andere ooghoek en het hoogste puntbepaal je door het potlood over je pupil naar boven te brengen. Zo heb je begin, eind en je mooie boogje.  

Stap 3 Bovenkant aanzetten. Zet een de bovenkant van je wenkbrauw, Ongeveer de laatste haarlijn, een dunne lijn met de eyebrown definer. Begin eerst dun er kan altijd meer bij ;) Dus niet zoals je met een pen druk maar lichter.... 

Stap 4 Invullen. Door lichtjes te arceren met het potlood kun teken je zeg maar haartjes erbij en creëer je schaduw waardoor je wenkbrauw net even wat voller lijkt. Hoe harder je druk hoe donkerder je brow wordt. We gaan voor natuurlijk dus less is more! Heb je toch teveel gebruikt of te hard gedrukt? Door nog even et het borsteltje te kammen vervaag je de kleur. 

Foutje gemaakt: wattenstokje gebruiken als gum. 

Stap 5 Conceler Potlood. Wat een magisch product is dit! Het geeft een instant highligh en een frisse look. Een beetje onder het hoogste gedeelte van je wenkbrauw. In de ooghoek en in je waterlijn maak je in een keer een helder frisse blik. 

Stap 6 Eyeliner. Donker bruin, grijs of zwart. Ik gebruik voor een natuurlijke look een bruine. Boven de wimpers een dun lijntje zetten. Van buiten naar binnen. Lichtjes vasthouden, niet te hard drukken. 

Stap 7 Mascara! Om de look helemaal af te maken!

Oefen oefen oefen. De eerste paar keer doe je er wellicht 10 minuten over. Maar als je het goed doet kan het in 3!!

Wil jij dit ook. Een compleet start pakket voor mooie wenkbrauwen en een natuurlijk opgemaakt oog! Alles is wrijf en waterproof. 

De producten zijn allemaal van Make-up Studio het make-up merk wat ik al jaren gebruik. Professioneel, dierproef vrij, vegan, multifunctioneel. De beste kwaliteit voor een geweldige prijs. Omdat de kleuren super intens zijn heb je weinig nodig voor het gewenste resultaat. Het pakket gaat dus al snel 3 maanden mee. (met dagelijks gebruik)

Het borsteltje af en toe even schoonmaken met wat water en zachte zeep zodat het netjes schoon en hygiënisch blijft. Het borstel kun je ook gebruiken om wat klontjes uit je wimpers te halen. 

Het concealer potlood slijpen en de eyeliner kun je ook slijpen door een speciale punten slijper die in de achterkant van het potlood zit. Hoewel ik dat niet aanraad want het werkt voor geen meter.  

Klik hier om je pakket te bestellen!

Afhalen in de winkel kan natuurlijk ook!

Op insta heb ik een leuk filmpje gemaakt met de stappenplan in 60 sec ;) 

KIJKEN!!! <-------

Succes

Liefs Cynthia

Leave a comment