HOW TO: Make-up pakket basis

Een snelle frisse make-up basis die de hele dag blijft zitten.

In een paar minuten met de juiste producten. Daarom heb ik een basis pakket samengesteld. De hoeveelheid make-up wat we kopen en niet gebruiken omdat het de verkeerde kleur is, of omdat je eigenlijk geen idee heb hoe je het ook al weer moet gebruiken. Dus hierbij een stappenplan!

Stap 1: Faceprep ofwel de primer. Na je normale reiniging en verzorging kun je deze crème gebruiken. Gewoon een beetje over het hele gezicht aanbrengen. Je heb niet veel product nodig. Met je vinger.

Stap 2 Concealer. Beetje onder de ogen om de vermoeidheid te verbergen. Een beetje! Bij de ooghoeken. De concealer behoort wat lichter te zijn dan je huidskleur. Eigenlijk is het een 'onder' highlight. Dit kun je ook aanbrengen met je vingers. Deppen is beter dan wrijven.  

Stap 3 Foundation. Ook een druppel of erwt hoe je het wil noemen. En net als een dagcrème lichtjes aanbrengen over het gezicht. Het is om je gezichtskleur egaal te maken niet om alle oneffenheden te verbergen. We gaan voor een natuurlijke look niet een dicht geplamuurde. Door dit met de vingers te doen krijg je dit ook sneller. Met een sponsjes of kwast kun je het ook aanbrengen. Dan is het net even wat meer aanwezig.

Stap 4 Poederen. De vloeibare foundation kan op zichzelf wordt gedragen maar ik vind het fijn om deze net even wat minder glimmend te maken en hierdoor ook gelijk te fixeren. Dus een beetje poeder met de kwast over je hele gezicht. Eerst een beetje, dus niet gelijk nadat je de kwast in de poeder heb gedipt op je gezicht kwakken. Maar eerst even aftikken. Beter 3 keer een beetje dan een keer heel veel. 

Stap 5 Blush. Ook hierbij is een beetje genoeg. Dippen, tikken en opbrengen. Lach en het hoogste gedeelte aanzetten. Van de wang tot aan het oor in een naar boven gaande beweging. Het frist je hele gezicht op! 

Stap 6 Mascara. Om deze quick make-up look af te maken gebruik je een mascara. Even lekker de wimpers aanzetten en je bent klaar om te gaan.

Oefen oefen oefen. De eerste paar keer doe je er wellicht 10 minuten over. Maar als je het goed doet kan het in 3!!

Wil jij dit ook. Met een mooi pakket met de juiste kleuren, die bij jouw passen. Ik help je de juiste keuze te maken zodat je lekker zelf aan de slag kan. De producten zijn allemaal van Make-up Studio het make-up merk wat ik al jaren gebruik. Professioneel, dierproef vrij, vegan, multifunctioneel. De beste kwaliteit voor een geweldige prijs. Omdat de kleuren super intens zijn heb je weinig nodig voor het gewenste resultaat. Het pakket gaat dus al snel 6 maanden mee. (met dagelijks gebruik, muv de mascara ;)) 

Klik hier om te bestellen en ik contact je voor de juiste kleuren. Afhalen in de winkel kan natuurlijk ook!

Op insta heb ik een leuk filmpje gemaakt met de stappenplan in 60 sec ;) 

KIJKEN!!! <-------

Succes

Liefs Cynthia

Leave a comment