How to become a beautiful bride - Event

How to become a beautiful bride. 

Je staat aan het begin van een prachtig avontuur. De weg naar je bruiloft toe en wat komt er een hoop op je af. Misschien vergeet je dingen, heb je niet aan bepaalde dingen gedacht. Wellicht zit je vol met vragen en zie je door al de goedbedoelde adviezen het bos niet meer. 


Je zit vast vol vragen? Ik noem al mijn bruiden amateurs ;) want het is de eerste keer of lang geleden en alle ‘regels’ zijn verandert. Aan wie vraag je het? Vrienden en familie die je voor zijn geweest. Zeker! Maar dat kan ook lang geleden zijn of een andere smaak hebben. Normaal gaan we naar beurzen waar je direct leveranciers het hemd van het lijf kan vragen. Krijg je een goede indruk van wat er allemaal wel niet mogelijk is. Maar helaas door de pandemie zit dat op een laag pitje. 

Online is een hoop te vinden! Maar persoonlijk is wel heel fijn. Ik mis jullie ook!!


Nu ben ik al 15 jaar actief als visagist en haarstylist voor bruidsmake-up en -kapsel. Ofwel bruidsstyling voor de bruid. En sinds 2 jaar verkoop ik ook bruidsmode. 

Dus als iemand je goed over dit thema kan informeren en adviseren ben ik het.

Je kunt het zo gek niet verzinnen of ik heb het meegemaakt. 

Ik wil graag al je vragen beantwoorden en met je meedenken op het gebied van mode en beauty voor de bruid!

Dus heb je nog geen bruidsjurk en/of bruidsstylist (bruidsmake-up, bruidskapsel)?

Heb je vragen en/of zorgen, twijfels of gewoon stress. 

Dan wil ik graag met je kletsen. 

Tijdens een speeddate, even wat lekkers drinken erbij en dan vertel ik je alles op het gebied van bruidsmode en haar en make-up voor op je bruiloft. Ben je gelijk ook even lekker buiten de deur! En je gaat niet met lege handen naar huis! Geheel vrijblijvend. 

Dus reserveer je plekje. 

Zaterdag 8 mei 2021:  9.00 / 10.00 / 11.00 / 12.00 

Kun je er niet live bij zijn. Dan is er een online versie! Bijna hetzelfde: 

Een speeddate, maar dan als Webinar. Ik zie jou niet in beeld (als je dat niet wilt), maar jij mij wel. Er kunnen andere bij zijn, maar daar kun je dan ook weer van leren. Je moet zelf zorgen voor wat lekkers erbij. Maar het is bijna net hetzelfde. :) 

Zaterdag 8 mei 14u00

Meld je aan en ontvang de link.

You are beautiful let me make you shine!

Liefs Cynthia

1 comment

  • Kan jij mij de link sturen voor vanmiddag de webinar?

    Thanks

    Sandra van Zanten

Leave a comment