HOLIDAY GIFT TIP

THE HOLIDAYS ARE COMING! 

De blaadjes vallen van de bomen, het wordt koud, dat betekent maar een ding! Mijn favoriete feestdagen komen eraan. Hallo December

Hallo Kerst en Oud en Nieuw. 

Ik leef er elk jaar weer naar toe. 

Eten, drinken en getting all dressed up!

Vrienden, familie en cadeautjes!


Rondom sinterklaas doen wij aan dobbelen. 

Met kerst doen we dan geen cadeautjes (maar er ligt wel opeens wat onder de boom)

Oud en nieuw, doen we het allemaal nog een keer over ;) 

En gezien het feit dat de postbezorgers nu al overwerkt zijn is het een idee om op tijd te beginnen, tenminste dat neem ik mij dan elk jaar voor want fysiek winkelen tijdens de feestdagen is niet mijn hobby. En online, tja 24 uur is tegenwoordig een week. 


Dus ik ben al begonnen! 

Wellicht denk je nu ook, ja dat zou ik ook eigenlijk moeten doen… laat je ik je wat cadeau tip geven: (dat kun je dan voor een ander kopen, of voor jezelf) Ik koop elk jaar ook wat voor mijzelf want dan weet ik zeker dat ik wat krijg, en dat ik het dan ook leuk vind ;) 


  • Een make-up workshop!

Ik bied 3 verschillende aan: 

  1. Basis; een natuurlijke basis met de juiste kleur foundation met de juiste technieken zodat je binnen 4 minuten klaar bent voor de dag.
  2. Ogen; een frisse ooglook of een party eye, incl eyeliner technieken. De juiste kleuren met de juiste technieken die je zelf elke keer weer kan gebruiken
  3. Wenkbrauwen; Wat is jouw wenkbrauw vorm. Ik breng ze voor je in model (epileren/ harsen) en dan gaan we ze opmaken zodat je het elke dag zelf kan doen. Brow on fleek! 

Je koopt het pakket en dan leer ik je hoe je ermee om moet gaat! (max 2 personen) Dat krijg je van mij cadeau twv 19,50! p.p. 

Bestel online en/ of maak een afspraak via de whatsapp icoon of email! 

Liefs Cynthia 

 

Leave a comment