HET WERKBOEK: How to become a beautiful bride

Echt werkelijk alles wat je moet weten over het worden van een prachtige bruid. 

Het middel om een mooie bruid te worden: GEEN STRESS ofwel ontspanning en hoe gaan we dat voor elkaar krijgen.... Door duidelijkheid en een wegwijzer door alle mogelijkheden heen. Een goede planning en heel veel advies.

Bespaar tijd! Niet meer eindeloos google maar alle informatie in een pdf!

Bespaar geld! Door de juiste informatie en te leren van fouten van andere kun je besparen op kosten. Maar ook bijvoorbeeld op een weddingplanner.... Wil je zelf je bruiloft plannen, dan is het handig dat je weet hoe en wat. En zo kun je ook je vrijwillige ceremonie meester goed informeren.

Bespaar stress! Door de juiste informatie en omdat je kunt zorgen dat je hulptroepen ook duidelijkheid hebben ga je ontspannen de dag tegemoet.

Gefeliciteerd met je trouwplannen en welkom in de wondere wereld van eindeloze mogelijkheden als het gaat om bruidsmode, bruidsmake-up en bruid kapsel. Zie je door de bomen het bos niet meer.... Mijn (werk)boek helpt je er doorheen. Meer dan 90 pagina's met tips, informatie, inspiratie. Handige weetjes en feitjes. Hulpmiddelen zoals checklists en planningsbladen. Die je zo uit kan printen en kan bewerken naar je eigen dag. 

  • Van brainstormen en globale planning. 
  • Antwoord op al je vragen: Wat is normaal....?
  • Tot een kant en klare planning voor de ochtend. 
  • Hoe weet je wat jouw droom jurk is?
  • Wat is er mogelijk op het gebied van haar en make-up?
  • Hoe zorg je ervoor dat je je niet laat veranderen in een bridzilla maar ontspannen en met veel plezier de dag tegemoet gaat?

NU VOOR 24,95

YES KOOP NU

Met mijn 15 jaar ervaring als bruidsstylist heb ik het allemaal wel gehoord en meegemaakt. Dus maak niet dezelfde 'fouten' als de bruiden die al zijn getrouwd. 

You are beautiful, let me make you shine!!

Leave a comment