GIFT SET

Cadeau voor de aanstaande bruid

Say what? Ja zeker, als ik je bruidsmake-up mag verzorgen dan krijgt je van mij een gift set. 

Je bent de bruid en je gaat trouwen ofwel er is een feestje en daar horen cadeautjes bij! 

Hier zit in niet 1, niet 2 maar 3 producten van make-up studio. Uiteraard dezelfde producten/ kleuren als die je op je trouwdag zal dragen. Ideaal dus om even bij te werken, mocht dit nodig zijn. Maar ook handig voor als je na je bruiloft jezelf wilt opmaken met de juiste kleuren en producten! 


Zo laat ik je met een gerust hart achter, wetend dat je na je trouwdag nog eens aan jezelf denkt en natuurlijk ook aan mij. Geen stress, ik leg natuurlijk ook hoe je de producten het beste kan gebruiken. 


Wist je dat ik al 15 jaar werk met het merk make-up studio en dit voor een goede reden; ik heb nooit iets beters kunnen vinden. Het is van Nederlandse bodem en het beleid van testen op dieren doen ze niet aan! Voor elke huidtype en kleur hebben ze wat. En wat ook heel hip is tegenwoordig: Het is vegan. 

Maar eigenlijk doet het gewoon wat het moet doen. De kleuren zijn mooi en intens, het blijft goed lang zitten. Prijs kwaliteit verhouding is top. Ofwel, zeg je make-up bij Cynthia dan hoor je automatisch: Make-up Studio. 


Mocht je niet trouwen, en dus ook geen gift set krijgen… geen zorgen. Stuur even een pm via de stories en dan heb ik een ander mooi cadeau voor je ;) 


Liefs Cynthia

Leave a comment