FEESTJE GEEN CARNAVAL

De hoofdreden waarom ik bruidsstyling verzorgd met de visie die ik heb is dat er zo veel vrouwen vertelde dat ze niet werden herkend. Dat ze hun eigen zus of vriendin bijna niet herkende. Alsof we moesten doen alsof op ons mooist zijn als we bruid zijn en dat daarvoor alles uit de kast wordt gehaald.


De reden dat ik je vraag hoe je zelf je make-up doet en je haar als je naar een feestje gaat is zodat ik weet hoeveel of hoe weinig make-up je gewend bent. 


Tuurlijk mag het feestelijker dan je alledaagse make-up. Het is tenslotte een feestje. Maar we gaan niet over de top.

Wimperstukjes ja leuk / volledige nepwimpers nee to much

Eyeliner een beetje meer dan je gewend ben is goed. / Een dikke wing no thanks

Oogschaduw met wat je ogen fris eruit laten zien yes / Regenboog kleuren ala Nikki…. misschien een andere keer.


Je gaat trouwen en niet al een bruid naar carnavals week. Blijf bij jezelf. Hoe raar zou het zijn als je aanstaande er is en je doet de deur open en je wordt niet herkent. 

Je hebt al een andere outfit aan dan normaal maar wel een die bij je past. Dat ook met je styling. Tuurlijk mag je net even wat meer maar je moet wel jezelf blijven zien. 


Dus ben je niet zoveel gewend, weet dan dat ik daar rekening mee hou. Met het minimale het maximale eruit halen.

Als je normaal gewend bent om elke dag make-up te dragen en tijdens een feestje nog meer, dan is het raar om minder te doen.


Ik zal enkel tijdens de proefsessie grappen over een regenboog op je wang en een vlinder op je voorhoofd. Maar dat is leuk voor een festival! 


Succes, liefs Cynthia. 

Leave a comment