Fake it till you feel it!

Bij de vraag: Hoe kwam je erbij om dit werk te gaan doen, geef ik een antwoord wat mensen niet verwachten. Als je denkt aan een visagist denk je wellicht gelijk aan een Nikkie. En dat ben ik absoluut niet. Alle filmpjes van menig Make-up Artist vind ik zelf ook heerlijk om naar te kijken maar het is niet mijn visie wat ik heb met beauty. 

Vroeger had ik ook absoluut niets met uiterlijk. Comfort was voor mij het enige. Als je mij vergelijkt met mijn zussen dan is de eerste gedachte dat ik geadopteerd ben of een vriendin. Dus ja mensen zijn verbaast dat ik degene ben die de uiterlijke verzorging ben ingegaan. 

Nieuwsgierig? Luister de podcast! 

Liefs Cynthia

(ps, Wil jij ook weten hoe make-up jou leven kan veranderen.... volg een workshop, prive of met een groepje. Interesse om zelf visagist te worden. Ook daar heb ik mogelijkheden voor.)

Leave a comment