Draag GEEN Horloge!

Niet op je trouwdag, maar vanaf nu ook niet meer in de zon. 

TIPS & WEETJES
Ga je binnen dit jaar trouwen, dan is het nu tijd om te stoppen met het dragen van je horloge als je buiten bent! Ik weet het, stress... paniek. Want tegenwoordig heb je zo een smartwatch en die houd alles voor je bij. Het is een tweede huid geworden.

Doe toch maar gewoon af, waarom?
De zon!

Een 'tanline' is zo gebeurt. Je zit op het terras, stroop je mouwen op en voor je het weet zit je horloge in je huid gebrand, of eigenlijk de rest van je huid om je horloge heen, maar je snapt het denk ik wel.
Buiten sporten... hetzelfde verhaal. En omdat een bruid absoluut geen horloge mag dragen op haar trouwdag kun je niet je horloge 'tanline' verstoppen onder een horloge.

Wat geen horloge dragen.... Ja ben best meegaand met dicht bij jezelf blijven, maar een horloge daar trek ik de lijn. Als bruid hoef je op je trouwdag niet op de tijd te letten, dat is gewoon onbeleefd. Be in the moment, doe je horloge af!
Toch in de zon gezeten met je horloge om....
Bijwerken met make-up.... nee. Minder make-up is altijd beter! Dan kan het ook niet gaan vlekken of vervagen. (Een dunne spraytan zou wel een hoop kunnen helpen!
Een polscorsage, ja dat kan dan wel weer! Maar voorkomen is beter dan genezen en een gewaarschuwd mens telt voor twee enz. Dus draag gewoon geen horloge de komende tijd. PUNT.

En als we het over 'tanlines' hebben. Pas dan ook op met wat je draagt dit voorjaar. Buitensporten... even een zonnestraaltje pikken.

Denk aan de hals, nek en ruglijn van je trouwjurk! Beter voorkomen dan wegwerken. 

 

Good Luck.

 

#bruidsjurk #trouwjurk #trouwplannen #wijgaantrouwen #buitentrouwen #horloge #sieraden #bruid #bruiloft

Leave a comment