De ochtend van: DE DAG!

Na misschien een wat onrustige nacht, is na weken, maanden plannen eindelijk de dag aangebroken van de bruiloft! 

Om ontspannen en relax te beginnen hoop ik dat je een goede planning heb gemaakt. Dat al je spulletjes die je die dag, die ochtend nodig heb allemaal klaar liggen. Want een goed voorbereidde bruid is een ontspannen bruid.

Als je mij vraagt wat ik ontspannen vind om te dragen in de ochtend (zoals nu zit ik achter de laptop in mijn roze joggingsbroek en mij oversized onesi trui met rood met kerstprint.) is het niet heel verzorgd en sexy, maar ik voel mij wel comfortabel!

En om de dag van je bruiloft mag je comfort voelen maar als er nu foto's van mij gemaakt zouden worden dan is dat niet fotoboek waardig.

Cynthia Veenman achter de schermen weddingblog trouwtips schrijven

 

Bedenk dus wat je aan wilt hebben voor de foto en dan is een speciale Bride Kimono / Kamerjas de tip!

Je kunt gewoon je bruidsonderbroek al aan. Geen bh, want dat geeft strepen in de huid die je dan weer op een foto ziet als je je jurk aan heb. Ja dat is misschien best wel even een dingetje. Een wit spaghetti band hemdje/ shirtje eronder zit dan misschien wat lekkerder en ziet er dan nog steeds mooi uit.

Of het nu wit of zwart of roze is. Houd het stylish in een kleur thema! 

Bang dat toch je nipple er even vandoor gaat, no worry. De stylist en fotograaf letten daar echt wel op en zullen dan ook zeker aangeven dat je even alles weer terug moet stoppen.

Net als een bh, geen strakke sokken! Dat geeft weer zo een rare rand in je enkel, niet mooi voor de foto. Leuke Bride to be badslippers of lekkere comfie pluizige sokken die niet strak zitten!

Nou dan zie je er helemaal stylish uit In kimono op de ochtend van je trouwdag. Kamerjas voor de Bride to be.

om te worden getransformeerd tot bruid. Je ziet er goed uit, je voelt je dan ook meer de bruid. Ik hoor regelmatig dat het nog niet echt voelt als de dag en dat het besef van "dat het vandaag is" er niet is. Dus dat is heel normaal om je normaal te voelen. 

Fake it lill you make it. Hop mooie ochtend outfit aan en alles wat je drinkt uit een mooi glas of mooie beker. En dan door de ochtend heen ga je dan ook echt voelen dat het gaat gebeuren!! 

Waar je zo een mooie kamerjas vandaan haalt. Klik hier, want ik heb haar voor je. Leuk om te geven aan jezelf maar ook leuk om te geven aan bride to be, en dus te krijgen. Cadeautip! 

Voor als als je een van de eerste ben is het ook een leuk item om door te geven aan de volgende bruid. 

Veel plezier ermee!

Nog meer tips voor de start van je ochtend, bruidskapsel, bruidsmode en bruidsmake-up?! Download gratis het ebook met 20 tips voor een ontspannen bruid!

Liefs Cynthia

You are Beautyful, let me make you Shine.

 

Lets Shine Bruidsmode, molenstraat 36, 2671 EX Naaldwijk - Westland

Leave a comment