BRIDALSTAR Trouwjurken

Trendy en betaalbare bruidsmode. Bridalstar bruidsmode bied trouwjurken aan in alle soorten en maten en modellen voor een goede prijs. Want waarom veel betalen voor een trouwjurk die je maar een keer aan heb. Daarom bied ik dit merk aan tussen de 1250,00 en 1700,00 euro.

Het fijnste aan Bridalstar vind ik hun kracht in het maken van bruidsmode voor een maatje meer. De plussize bruid wordt hier goed in geholpen. Doordat ze ook modellen gebruiken met een maatje meer, ofwel plussize, kun je ook goed zien hoe de jurk echt zal vallen. En dan heb ik het niet over een maatje meer, maat 40 maar over maten vanaf 48 tot 60!!! 

De plussize trouwjurkmodellen hebben allemaal versteviging in de top zitten en door het detail op de juiste plek te plaatsen wordt de aandacht gevestigd op het mooiste van je lichaam. En het zijn niet alleen 'big' dresses, maar juist ook de Boho trouwjurk. Licht en zwierig. Wil jij je curvy body laten zien in een fit & flair, dat kan ook!!! 

Doordat de modellen ook altijd op een inkoopbeurs aanwezig zijn kunnen ze mij goed advies geven waar ik op moet letten. Ideaal. En natuurlijk heb ik dan ook pasmodellen in een maatje meer. Trouwjurk passen in de maat 46 t/m 52. Geen gedoe met jezelf in een maatje 38 wurmen, want daar wordt niemand blij van. 

En dat maakt dat Bridalstar bruidsmode zo goed is. Iedereen voelt zich er mooi in. Onzeker? Dat valt direct weg. Het is misschien dat het 'duurste' merk in mijn collectie het geeft zeker waar voor het geld. 

Plussize bruiden in de prachtige trouwjurken van Bridalstar, Rijswijk Delft Bruidsmode maatje meer

Bridalstar is van Nederlands ontwerp en het is een bedrijf waarbij iedere werknemer elkaar kent. Persoonlijk aandacht, snel contact. De levertijd is 4 maanden. 

Alle modellen zien die ik heb? Klik hier voor de collectie of scroll naar beneden voor een fastlook. 

Passen? Maak een afspraak en wees welkom om vrijblijvend te komen passen!

Liefs Cynthia

Verkrijgbaar bij Lets Shine Bruidsmode, de trouwjurken winkel in het centrum van het Westland - Naaldwijk - Delft

Leave a comment