BLING SPARKLE SHINE - bruidssieraden

`Moet ik er dan nog sieraden bij zoeken`?

Het is een veel gestelde vraag na het momentje: Say Yes to the Dress. 


Als je dat wil dan kan dat. Het is goed om pas naar sieraden te kijken na het vinden van de jurk. Want die bepaald of het een groot of fijn sieraad moet zijn. 

Is een ketting voldoende of zijn oorbellen een beter idee? Of beide?

Een armband of meerdere….


Het gaat om de balans en wat je gewend ben om te dragen,

Ikzelf heb amper sieraden meer. Lang geleden heb ik bij Bijou Brigitte gewerkt en droeg ik veel meer. Waar je in leeft wordt je mee besmet. Ik liet mijn gaatjes weer doorprikken en had weer een hele bende oorbellen.

Mijn gaatjes zijn weer dicht. Mijn sieraden bakje bevat een ketting en een armband. 

Ik draag altijd een ring, die zit al 19 jaar om mijn vinger. Er hoort ook een trouwring te zitten maar die ben ik kwijt…


Dus ik zal ervoor kiezen niet al te veel erbij te dragen. Zou ook heel raar zijn als ik opeens met een enorme ketting aan komt lopen. 

Dus blijf dicht bij jezelf en bij je jurk. Gewoon proberen bij het passen, soms kan het echt een wereld van verschil uitmaken. 


Bekijk hier de collectie sieraden verkrijgbaar online of in de winkel. 


Waar kun je op te letten: 

Wat voor een trouwjurk heb je: 

  • Trouwjurk die hoog is aangesloten: Geen ketting, dat valt niet op. Een mooie oorbel (niet te lang) zal voldoende zijn. 
  • Strapless trouwjurk: als je gewend bent een ketting te dragen dan is een statement ketting zeker aan te raden, maar dan met een kleine oorbel. Of een statement oorbel met een fijne ketting. 
  • Trouwjurk met bandjes: Hoe dikker de bandjes hoe fijner de ketting mag zijn. Een klein hangend oorbelletje is dan ook goed erbij te combineren.

Armbanden zijn ook iets persoonlijks. Als je veel kant aan je jurk hebt is het niet heel handig want dan blijf je misschien steeds haken aan jezelf. 

Een enkelbandje is wel heel leuk als je een ¾ jurk heb. 

Goud of zilver. Wel kleur er het beste bij je pas is makkelijk te bepalen. Wat ben je gewend? wat vind je mooi? Kies dat! Bij een blush kleurige jurk kan ook roze sieraden erg mooi zijn. 

Houd het wel allemaal in dezelfde kleur. Dus als je een goud kettinkje heb doe dan geen zilveren oorbellen. Het hoeft niet een setje te zijn maar wel dezelfde kleur.


Stijl:

  • Sieraden met een parel maken het geheel wat klassieker en/of romantischer
  • Sieraden met een Strass of glas element maken er een feestje van 
  • Voor modern kies je voor een strak design of wat abstracter
  • Boho/ festival. Hangende vormen, of zelf met een stof/ draad geven het een eigentijdse look.

Ben je een moderne elegante romantische bruid is een pareltje erg mooi 

Of misschien past je meer in het hokje prinses boho bruid. Dan ga je voor een hangende glitter. 


Ofwel op iedere bruid past een oorbel ;) 


Something old:

Sieraden met een herinnering: GEWELDIG. De oorbellen van je moeder, een ketting van je oma, het armbandje wat je van je partner heb gehad tijdens die ene date. 

Super leuk en als het dus past, zeker doen.


Iets nieuws is ook goed! Het zal je altijd weer doen denken aan die speciale dag en in tegenstelling tot je jurk... kun je elk jaar op je jubileum die ketting of oorbel weer indoen.


Heel veel succes met het vinden van het juiste sieraad en als ik kan helpen hoor ik het graag! 


Liefs Cynthia

Leave a comment