Blijf in je comfortzone!

Hoe hip is het om lekker te bewegen buiten je comfortzone. Want dat is de enige manier om een betere zelf te worden. En met sommige dingen hebben ze daar echt wel gelijk in.

Want we kunnen niet vallen- falen en daarna groeien als we niet dingen proberen die nieuw zijn, anders. Waar we bang voor zijn. Groeien in je werk bijvoorbeeld. Fake it till you make it.

Tuurlijk dan moeten we even wat proberen waar we niet aan willen denken, maar het werkt wel.


Met het kiezen van je bruidsstyling…Trouwjurk, Bruidsmake-up en Bruidskapsel

Dan is de comfort zone juist the place to be,

Want ik ben van mening dat je jezelf moet zijn als bruid. Zo kent iedereen je. Je partner maar voornamelijk ook jezelf. Want als jij in de spiegel kijkt dan vind ik het heel erg belangrijk dat jij jezelf ziet. De mooiste versie van jezelf. Verliefd en trots op jezelf. 

Zelfverzekerd!

Hoe dan, hoe kies je wat je aandoet. Natuurlijk is het een kwestie van diverse modellen passen, want anders weet je niet waar je nee tegen zegt. Dus tijdens een passessie, je zoektocht mag je echt wel buiten je comfort stappen om er achter te komen wat je comfort is. 


Hoe vaak ik wel niet iets aantrek waarvan ik denk dat is helemaal ik. En dan kijk ik in de spiegel en dan zie ik alles (voornamelijk de negatieve dingen) behalve het goede. Toch raar, want aan de kleur kan het niet liggen ik draag alleen maar zwart, maar het model… 

Maar we hebben het geprobeerd, we hebben er hard om gelachen. Want dat is ook wel de fun in het zoeken naar de juiste jurk. 


En dan opeens heb je een jurk aan, waarvan je misschien niet dacht dat het deze zou worden… en je voelt je mooi.

Maar dit had je niet in gedachte…

Dit was niet wat je wilde…


En dan zegt je entourage; Ja die ben jij helemaal. 

Welkom in je comfort zone! 

  • Je blijft naar jezelf kijken.
  • Je blijft maar aan de jurk denken
  • Je wilt hem niet meer uit!

Misschien is het aan de rand van je comfortzone. Nog steeds veilig binnen de lijntjes met een sneak peak naar de buitenrand.


Je gevoel geeft aan dat het goed is. Dat je in je comfortzone zit. Dat je je daar mooi in voelt.

Yes! Ik hou van mijn comfortzone en daar is helemaal niets mis mee!

Liefs Cynthia

Leave a comment