AM I TO OLD FOR THIS

Nee, absoluut niet! In al mijn jaren in de trouwbranche heb ik het allemaal al gezien en gehoord. Voor de eerste keer trouwen, voor de derde keer trouwen. Dik dun, groot, lang, klein, mollig, tenger, jong en oud

Voordat je denkt dat ik rare uitspraken ga doen, dit zijn de woorden van klanten, aanstaande bruiden:

  • 'Ik ben te oud voor een trouwjurk
  • 'Ik ben te oud voor een witte jurk'
  • 'Ik ben te oud voor zo bloot'
  • 'Nee daar ben ik te oud voor' 
  • 'Ja ik weet dat het mijn woorden zijn...' 

Mooi, want ik leg deze woorden niet in jouw mond. Er staat een maat op trouwjurk (en zelfs dat is meer een richtlijn) maar geen leeftijd! 

Wat is een trouwjurk? Een prachtige jurk waarin jij gaat trouwen met je liefde. Of dat kort, lang, groot, eenvoudig, wit of kleur is, maak JIJ uit. Zolang jij je er mooi in voelt dan is het perfect. 

De afgelopen tijd heb ik toevallig veel aanstaande bruiden in de winkel gehad die leeftijd van 40 hebben bereikt en overtroffen! Trouwen voor de eerste keer of de tweede keer. Nu eindelijk trouwen. Nu eindelijk wel de trouwjurk aan. 

Een nieuwe bruidsjurk, een van jezelf. Geen hand-me-down van je zussen, geen uitgezochte door je vader. Geen rekening houden met je andere! Ik vind deze 'categorie' bruiden eigenlijk heel fijn! 

Levenservaring, iets meer schijt hebben aan andere. Maar de onzekerheden van een vrouw gaan een leven mee. En die komen tijdens de zoektocht naar boven. En dat is prima. Zolang je maar weet dat het mij niets uitmaakt welke leeftijd je heb. Je leeftijd maakt niets uit met waar jij je prettig in voelt!

Dat wilde ik gewoon even gezegd hebben ;) 

Hierbij wat inspiratie plaatjes (Pinterest) want de trouwjurken die de bruiden hebben gekozen kan ik nog niet laten zien ;) 

Kijk ook maar eens naar de rode loper, waarin actrices ook de mooiste jurken dragen in allerlei vormen, lengtes. Soms iets te kunstig, maar als je je mooi voelt is leeftijd echt maar een getal! 

You are Beautiful, let me make you shine! 

PS wist je dat de gemiddelde bruid tussen de 26 - 33 jaar is!

Trouwjurk voor bruid boven de 40 Bruidsmode Naaldwijk Westland

 

Bruidsjurk voor over de 40 trouwjurken Naaldwijk Westland sGravenzande

Trouwjurk bruid over 40 bruidsjurk Westland Naaldwijk sGravenzande

 

#trouwjurk #bruidsmode #trouwen #bruidover40 #vrouwover40 #bruidsjurk #naaldwijk #denhaag #rotterdam #maassluis #delft #westland #hoekvanholland

Leave a comment